Frumos. :X special moment. ce tare e. cred ca de fiecare data cand aveti ocazia va amintiti de el... si eu si iubitul meu de fiecare data cand trecem pe langa locul unde ne-am intalnit radem ne face placere sa ne aducem aminte k in dreptul unui supermarket eu i am dat primul sarut chiar o iubesti? brv voua. te felicit asta da dragoste la prima vedere, nu doar un flirt de moment.
Dragoste.nu stiu. poate... timpul va decide asta. daca mai sunteti impreuna si totul merge bine si va intelegeti. poate fi si dragoste! .eu as fi spus mai bine."atractie fatala".bine fatala in cazul in care chiar te-ai indragostit de fata! eu sincer nu as fi avut curajul sa imi dau nr de telefon pe o bacnota.probabil ca as mai fi frecventat locul de inca 20 de ori. sperand sa il intalnesc pe cel de care m-am indragostit
Daca este sau nu dragoste la prima vedere doar tu poti spune asta, pentru ca fiecare persoana reactioneaza diferit. Doar tu poti spune ce simti...asta daca iti asculti sentimentele:-P
Este dragoste la prima vedere daca tu asta simti.Este clar ca ea a simtit ceva. Poate dragoste la prima vedere sau poate dorinta de o aventura. Lipseste continuarea ca sa pot realiza daca e vb de dragoste.Sunteti impreuna?