De preferabil ar fi dragostea. Dar imagineaza-ti.Nu poti trai doar asa.Ai nevoie si de bani.
O combinatie [ambele cuvinte] !
Bani... Multi spun dragostea. Da apreciezi "sinceritatea" voastra si idealul iubirii in care traiti, dar deschideti ochii dragii mei, dragostea nu mai este ceea ce era odata, suntem pe TPU la tabul Dragoste si Sex, exemple aveti destule.
Ganditi altfel, e dragoste sincera dar mai devreme sau mai tarziu fara un cent in buzunar nu va rezista... dar daca ai bani, si esti baiat destept poti sa ascunzi potentialul contului tau bancar sa pari un om normal si sa iti gasesti dragostea adevarata. Multi ma vor condamna dar daca treceau prin ce am trecut eu m-ar intelege!
Dragostea...deoarece banii nu o pot cumpara, iar cand iubesti nu mai ai nevoie nici de mancare greul trece mai repede in 2 cand iubesti u nu iubesti banii si sufletul unei persoane
Decat sa ma puna cineva sa aleg mai bine as renunta la aman 2
sincer.
-dc sa ai dragoste si sa dormi pe jos?
si
-dc sa ai bani si pe nimeni langa tine?
Ducetiva dracu toate rahaturile de fete care aleg bani; voi daca ati intalni baieti urati ca dracu dar are mult bani te-ai cupla cu el si apoi dupa ceti face toate placerile sal parasit, si daca ar fi unu frumos dar cam sarac nu vi lar trebui pentru ca stiu chestile astea, si eu am o sora care umba doar cu baietii cei bogati ca sa ii cumpere lucruri.In fine eu as aege pe primul loc dragostea pentru ca degeaba ai multi bani dar nu ai cu cine sai imparti, adica cu o persoana speciala, si ce rost mai are sa ai toti bani din lume dar sa nu te iubeasca nimeni sau nu ai cu cine sai inparti, eu vorbesc despre dragostea de familile si prieteni, si abia pe al doilea loc is bani pentru ca trebuie sa cumperi o pita si ceva de impracat sa nu mori de fome si sa ingheti de frig. Dar cu dragostea invingi orce.Si apropo cyufulyky du-te dracu.
Dragostea nu iti da de mancare dar de preferabil sa fie amandoua impreuna
Dragoste pentru ca bani nu o pot cumpara si atunci cand iubesti nu ai nevoie de nimic altceva daca sa fi cu persoana iubita
Parerea mea este ca e nevoie de amn2 ca sa fi fericit pe langa multele alte lucruri
DRAGOSTEA, cu banii nu o poti cumpara. Cand iubesti cu adevarat nu mai ai nevoie de nimic, decat de persoana pe care o iubesti.
Daca ai dragoste si stomacul ti se strange nu e bine iar daca ai numai bani si atat ce faci cu ei? mai bine amandoua
Bestialalori întreabă: