Dragostea adevarata pentru ca ea este pentru suflet mai de pret ca banul. Poti sa ai un salariu mic, sa stai intr-o garsionera, dar daca esti cu persoana iubita te poti considera mai fericit si mai bogat decat cei care au masini/vile/aur.
Dragostea e frumoasa dar cum in zilele noastre o gasesti mai greu, as alege banii. Daca as avea bani sa imi permit absolut orice crede-ma ca nici nu as vrea sa mai aud de iubire. Aaa si cei care stau in garsoniera se iubesc si traiesc din salariu minim pe economie cand or venii facturile, cand or vrea sa ia o haina pe ei, cand vor vrea sa iasa si ei in oras si vor vedea ca nu au bani vor aparea si certurile discutiile si crede-ma ca si cea mai puternica iubire va fi afectata de lipsa baniilor.Crede-ma!
Banii, pentru ca dragostea adevarata nu prea mai exista si oricum te lasa pentru unu/a mai bogat/a cu prima ocazie.
Bani si multa dragoste. De ce spun asta? Pentru ca de bani ai nevoie pentru a-ti hranii nevoile fiziologice. Ori daca nu ti-ai hranit nevoile fiziologice, nu vad ti-ar mai venii de iubit!?
Banuiesc ca ai auzit de piramida nevoilor. In prealabil trebuie sa ai conditii de trai decente, iar pe urma poti sa iubesti.
In concluzie, imi doresc banii pentru a ma intretine, iar dragostea pentru a-mi hrani nevoile interioare, poftele sufletesti.
Eu zic ca dragostea.si va spun si de ce, chiar si la cei ce ar alege banii. le poti avea pe aman2 in acelasi timp pentru ca banii facuti impreuna cu persoana iubita nu se pierd niciodata aiurea.nu aberez.sunt 2 persoane care gandesc, se sfatuie, economisesc sau consuma la fel si produc mai mult sau mai putin cu stiinta celuilalt.
nu stiu daca m-a inteles careva dar...asta e!
Banii! de ce, pn ca fara ei nici dragoste uneori nu rezista, pur si simplu din necesitate!
Haha... aproape toate fetele, din ce am vazut, au ales dragostea, dar au ales aici, pe stite... dar in viata toate trag spre un singur lucru BANII
De exemplu atunci cand sufar din dragoste si am bani sa pot iesi la cumparaturi uit si de dragoste si de toate
stefangavriliu întreabă: