| ramonna a întrebat:

Dragoste sau obsesie? eram indragostita de un baiat si pana la urma ne-am cuplat dar nu am fost cu el mai mult de 6 luni, ne-am despartit acum 2 ani si de atunci nu mai pot sa-l uit, dusmanii ne-au adus la despartire motivul era din cauza ca el era bogat statea la vila iar eu sunt o fata normala, iar lumea spunea ca nu ne potrivim sau ca eu as iubi un alt baiat astea erau motive numai sa ne desparta, pana la urma el m-a lasat pentru ca s-a luat dupa lume. De atunci nu mai pot sa iubesc pe nimeni sunt obsedata de el am senzatia ca este cel mai frumos baiat care l-am cunoscut vreodata si tot timpul ma interesez de el vreau sa fiu la curent cu tot ce face el cu ce fata este, pe unde este? imi pun mii de intrebari si cand il vad ma agit si am fiori de parca as fi vazut o vedeta chiar daca nu ma baga in seama eu ma multumesc pentru ca l-am vazut, nu stiu de ce sunt, pentru mine este ceva diferit faţa de alti oameni, cum va adorati voi vedeta preferata asa il ador si eu pe el, ce pot sa fac?

3 răspunsuri:
| IouKnowIt a răspuns:

Pt tine cel mai bunu lucru pe care il poti face e sa il uiti.Incepe o noua relatie distreazate el nu e singurul baiat de pe pamant mai sunt o groaza si sunt sigur ca vei gasi persoana potrivita pentru tine.Deci sfatul meu ar fi sa cunosti si alti baieti si eventual si o alta relatiewinking bft.:*

| gostagon a răspuns:

Crede in tine si nu te mai lua dupa alti ascultati inima si fii tu insati. Spune-i ca iti pare rau pentru despartire si ca nu se va mai repeta si incearca sa Fii TU INSATI

| teodoreanulescu a răspuns:

Daca chiar asa se intampla inseamna ca tu chiar simti ceva pentru acel baiat. Imi pare rau sa iti zic dar parerea mea este ca daca s-a despartit de tine din gura lumii inseamna ca nu te iubea sau ca in interesa mai mult de ''prietenii lui'' decat de tine. Si eu am o relatie cu o fata si chiar o iubesc. Suntem de 1 an si 1 luna impreuna si lumea imi spune tot felul de ''lucruri'' pe care eu le numesc adevarate, insa eu nu iau in seama ce spun ei deoarece daca ar fi sa cred tot ce zice lumea cea mai lunga relatie a mea ar fi de maxim 2 saptamani. Incearca poate sa vorbesti cu el si sa incerci sa te apropii cat de cat de el, sa mai iesiti in oras si poate reusiti sa va impacati. Succes. Sper ca am fost de folos happy Fundita? big grin