Depinde de situatie, depinde de partener/a, depinde de sentimentele tale fata de el/ea, sentimentele partenerului/ei fata de tine, etc.
Cand nu exista sentimente atunci este clar prietenie. De altfel, prietenia se transforma de cele mai multe ori in dragoste.
Be smart and have fun.
Nu sunt de acord cu " Cand nu exista sentimente atunci este clar prietenie.", intr-o relatie de prietenie exista sentimente chiar foarte profunde care nu sunt de dragoste ci de iubire frateasca sa-i zic asa, de asta e si foarte greu sa faci o diferenta, uneori, intre dragoste si iubire intr-o relatie pentru ca iubirea asta o poti confunda cu dragostea tocmai ca e puternica dar cu o alta nuanta.
Cand am spus "sentimente" sa refeream la dragoste adevarata. Dar da, ai dreptate.
Buna!
Ambele sunt doua lucruri deosebite, mai ales atunci cand sunt impartasite in totalitate.
E frumos sa stii ca ai prieteni care sa-ti fie alaturi in orice moment, dar sa ai si un iubit/o iubita care sa te respecte, iubeasca.
Concluzie : de ambele avem nevoie!
Din prietenie se poate trece usor in dragoste, invers, niciodata.a iubit pe cineva il face automat cel mai bun companion, deci, eu as alege dragoste
Dragostea e mai importanta in viata.
Dar de multe ori o relatie nu reuseste daca nu exista si prietenie in ea.
Din prietenie se poate naste dragostea adevarata dar... din dragoste cam greu la prietenie
Depinde, daca ma pui sa aleg intre astea doua, aleg dragostea dar am fost pusa si in situatia de a renunta la dragoste in favoarea prieteniei. ce-i drept, combinate merg perfect.