Foarte adevarat. Ai pus punctul pe i spunand aceste lucruri. Dragostea isi are sursa in sentimentele pentru partener si cu cat sentimentele sunt mai puternice si mai adevarate cu atat dragostea este este mai pasionala.
Sex, deoarece eu nu sunt adeptul sexului cu orice neica nimeni ce mi-ar putea aparea in cale. Asadar, sexul la mine implica dragoste inainte.
Intrebarea este cea pana in semnul intrebarii (? ). Deci ce alegi, dragoste sau sex?
Intrebarea e urmatoarea : Ce cauti aici daca nu raspunzi? Si nu e intocmai o intrebare, ci doar conversam, argumentam anumite pareri, de care tu duci lipsa, vad.
E diferenta mare.
Dragostea este un sentiment puternic intre doua persoane ce se inteleg foarte bine, se atrag fizic, vor mai mult decat prietenie.
Dar in ziua de astazi, toti cred ca dragostea e cea care se face in pat.
Sexul e atunci cand te simti atras fizic de o persoana si vrei sa i-o tragi.
Waw! ce caut eu aici? pai am fugit de la gradinita si am venit sa fac prezenta...
Hmm. Sexul este mai mult de distactie, nebunie, adrenalina, placere, uneori si... ceva mai putin placut.
Dragostea este un act care reprezinta iubire, tandrete, pasiune, placere, putere si protectie, barbatul stand deasupra femeii - semn ca o protejeaza.
Ca fiind femeie, o fire sensibila aleg dragostea, pentru ca nu as intretine relatii sexuale cu cineva pentru care nu simt nimic. Si sunt sigura ca nu sunt singura care are aceasta opinie.
Se pare ca ai simtul f bine dezvoltat! asta este singura ta calitate sau mai ai si altele?
Mhm, referitor la intrebarea mea, sunt sigura de faptul ca ai alege dragostea.
Calitatiile se las descoperite, apoi apreciate. Asa ca nu se zic.
Tu poti mai mult de atat, sau preferi sa te bagi singur in seama?
Resursele mele sunt nelimitate baby.dar nu se pun pe tapetul numit TPU. oricand sunt disponibil la o discutie in privat. daca imi promiti ca in cei 7 ani de acasa ai invatat sa scrii...
Mhm, dar nu confunzi?
Avand in vedere ca ai zis ca, nu preferi sa o faci cu orice neica( daca am inteles bine), atunci intelegem ca nu prea alegi sex.
Dragostea o faci cu cineva pe care o cunosti, ai sentimente pentru persoana respectiva. In ultima parte da, ai dreptate, sexul implica dragoste inainte.
Nu confund, doar ca nu am darul scrierii si nu intotdeauna ideile care mi se par bune apar la fel de bune pe hartie sau pe Internet. Leag-o de faptul ca sexul implica dragoste, asadar dragostea vine inainte (confuzia) insa tot la sex se rezuma totul. Sa fim seriosi, nu suntem stane de piatra intr-o relatie ce are ceva durata si e serioasa.
OK, inteleg.
Am invatat sa scriu si sa socializez, am primit o educatie foarte buna de care sunt mandra. Atata timp cat tu intelegi ce iti scriu, nu ar trebui sa te intereseze altceva.
Oamenii urati aleg dragostea. Oamenii frumosi aleg sexul, pentru ca au cu ce.
M-ai facut urata .
Si daca am cu ce, dar nu aleg sex, asta e posibilitate?
AAlinaaa întreabă:
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă: