| Ando1dul a întrebat:

Dragoste sau sex??? Voi ce ziceti?

27 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Sigur ca este important sa il iubesti pe cel cu care esti si fara asta nu ne-am mai putea deosebi de animale. Dar nu putem trai tot timpul in iubire absoluta, chiar daca spre asta tindem. Cateodata ne aratam si latura mai putin sentimentala, incercand sa ne satisfacem si nevoile primare. Daca ne simtim bine de fiecare data si daca ne completam reciproc, cine mai sta sa se gandeasca daca a fost sex sau dragoste? Pana la urma tot ce conteaza este sa fim fericiti!

| mona a răspuns:

Imbinate amandoua...

| shadow72 a răspuns:

Daca ma intrebai acum 2 ani era sex acum e dragoste

| danishor a răspuns:

Eu zic ca la inceput e dragoste iar dupa ce a intrat e sexlaughing

| MisterAnswer a răspuns:

Dragostea e pana se dau jos chilotii...

| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Clar dragoste daca iubesti persoana cu care urmeaza sa ai contactul sexual..in caz contrar sex, ca nu depui prea mult interes ci placerea de a-ti satisface o nevoie.

| CarinaVonPhetamine a răspuns:

Dragoste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sex cu persoana pe care o iubesti

| Seby90 a răspuns:

Sex poate face oricine, dragoste mai putin. Din punctul meu de vedere dragoste > sex. Din multeee multe motive.

| Azµre a răspuns:

Ambele!
Depind de starea de spirit a partenerilor!
1)Dragostea - Dragostea este cea mai complexă formă de ați exterioriza sentimentele, emoțiile, trăirile interioare cu persoana iubită. Dragoste este ca o poveste, are un început, un cuprins și un final fericit, și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa.
2)Sexul - Sexul este doar cuprinsul dragostei, fără introduce și cu un final deseori fericit doar pentru o singură persoană.
Sexul este pentru acele momente sălbatice din viața unui cuplu, a acelor momente de nerăbdare și de exteriorizare a iubirii pe moment, scurt și la obiect.

| Zenit313 a răspuns:

Ambele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sexul înseamnă satisfacerea unor nevoi fiziologice doar cu trupul, în timp ce a face dragoste înseamnă a face sex cu dragoste, cu sufletul.
După părerea mea, sexul se face pe bani, dragoste faci cu pasiune, sunt de acord cu prima variantă:
O noapte tandră de dragoste.
Te pup!

| AnaRadu a răspuns:

HEii. Dragoste. Dragoste -> te daruiesti din dragoste persoanei iubite si ii arata-i ca vrei sa fii doar a ei.
Sex - > orice panarama face pentru 50 de lei asta happy

| HouseHouse a răspuns:

Daca esti baiat normal sex.
Daca esti fata automat dragoste.laughing

E logicbig grin

| Amy240 a răspuns:

E logic ce spune Ugly dar depinde si ce varsta ai. Eu de exemplu prefer dragostea happy

| Ando1dul explică (pentru Amy240):

De ce e asa logic.Nu cred...

| Amy240 a răspuns:

Am zis ca e logic dar nu mereu

| dominyksk a răspuns:

Dragoste

| SyndicateX a răspuns:

Sa faci dragoste e mult mai placut decat sa faci sex.

| BabyThisIsMe a răspuns:

Sexul se face la "foc automat" cu o persoana care doar te atrage fizic ( sau nici atat) sau de amuzament, plictiseala, nevoie etc. Dragostea se simte in primul rand, dupa care se consuma cu actul sexualhappy

| DeeaRi a răspuns:

Dragoste

| ChocolattexD a răspuns:

Dragoste :X.

| Angelina0101 a răspuns:

Dragoste... Si dupa se poate si sex!

| Mangafa a răspuns:

Sex din dragoste! happy Nu poti face in lift dragoste, daca intelegi ce vreau sa spun.

| asladyblue a răspuns:

Dragoste si sex! Sex si dragoste! Una duce la alta oricum ar fi!

| 1919JustUs a răspuns:

Dragoste.

| ViseRozzzz a răspuns:

Nu pot alege dintre dragoste si sex pentru ca in viata amoroasa a unui cuplu dragostea si sexul sunt ca principalele condimente adica sarea si piperul.

Întrebări similare