Nu stiam ca poti iubi si natura brocine stie la ce te gandeai cand ai scris asta
Bro pai tu ce ai mai patit? Cine este soarele tau si a plecat? Cine te-a dezamagit? Ce suparari mai ai?
Pentru ca ceea ce ai postat este foarte ambiguu.
Ok, pai tu in loc sa dai bairam ca esti fara ea, tu stai si plangi? Eheee Bro este singur din nou!
Pai, atunci de ce te dai in spectacolul urii si al iubirii, daca nu esti indragostit? Vrei sa vezi cine te consoleaza?
De la dragoste la ura este doar un pas. Ai grija cum gandesti pentru ca daca poti ura acum, chiar daca este numai situatia, in viitorul apropiat este posibil sa urasti si persoana.
Bro, eu stiu ca sunt multi copii pe site dar, iti spun un secret, eu nu fac parte din aceasta categorie
Da, Ioana a demonstrat ca este si el sensibil
Destul de ciudat pentru un baiat! Felicitari, faci parte dintr-o specie pe cale de disparitie
Mdaa, nu-i chiar asa de rau - abia s-au mai curat strazile si aerul imbacsit de afara
As vrea eu sa fie asa dar nu e ne certasem si noi ca fraerii... da' fiecare are perechea sa asa ca va rog sa nu faceti asemanari d'astea
Cand am avut prima dezamagire in dragoste nu stiam daca iubesc sau urasc...doua sentimente atat de puternite intr-o fiinta atat de slaba... apoi am ajuns la concluzia ca inca il iubesc pentru ca nu poti ura o persoana care candva a fost totul pentru tine desi acum nu il mai ai langa tine si este prima data cand simti asta... opusul iubirii eu cred ca este indiferenta...nu cunosc ce inseamna a ura si sper sa nu ajung niciodata sa urasc pe cineva...