anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragoste si ura. Prima data fara tine.

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

Ai dezvaluit o latura ascunsa de-a ta happy

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce tot zici acolo Lia, ca eu vorbeam de starea vremii si am folosit un mod mai aparte, mai poetic de a ma exprima rolling on the floor

| CrucifiedCountess a răspuns:

Si atunci dc e postata intrebarea la dragoste si sex?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este dragostea fata de natura tongue

| lia a răspuns:

Bro, eu stiu ca sunt multi copii pe site dar, iti spun un secret, eu nu fac parte din aceasta categoriehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia tu esti copil numai cind vrei

| lia a răspuns:

Bro, iau cele spuse de tine ca pe un complimenthee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu se poate altfel Lia, fireste ca-i un complimentbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu presimt ca toata treaba asta are legatura cu discutia de aseara cand Crucified-Countess ii cerea iertare lui BRO...ca altfel nu imi explic situatia; BRO e un tip prea amuzant si acum parca nu prea e in apele lui... ce ati patit? daca pot intreba, sunt si eu curioasa...

| CrucifiedCountess a răspuns:

As vrea eu sa fie asa dar nu e tongue ne certasem si noi ca fraerii... da' fiecare are perechea sa asa ca va rog sa nu faceti asemanari d'astea tongue

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cand ambele sunt fara ea, ce trist PENTRU ea. Evident, natura.

| Barajag a răspuns:

Nu stiam ca poti iubi si natura brohappycine stie la ce te gandeai cand ai scris astabig grin

| lia a răspuns:

Da, Ioana a demonstrat ca este si el sensibil laughing
Destul de ciudat pentru un baiat! Felicitari, faci parte dintr-o specie pe cale de disparitie laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar asa Ioanaa, dar nu numai acum, de nenumarate ori.
Din fericire s-au risipit norii si e din nou senin. Straluceste soarele si a-nflorit natura. Zumzaie albinele si freamata vintul printre frunze, se saruta florile iar vazduhul e inundat de ciripitul pasarelelor. Ma bucur ca a trecut ceva vreme si n-o sa-mi mai vada nimeni fericirea. Ramine postarea mea secreta happy

| biandraga a răspuns:

Mai multa ura...decat dragoste!

Întrebări similare