| consilierindragoste a întrebat:

Dragostea adevarata depinde in primul lucru de greselile noastre?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Cred că ai vrut să spui "în primul rând" şi nu "în primul lucru".
2. Da, depinde ŞI de greşeli dar nu în primul rând ci undeva... să zicem în al treilea rând. În primul rând după mine dragostea adevărată depinde de îndeplinirea condiţiilor ca să apară dragostea, în speţă respect, reciprocitate şi atracţie fizico-emoţională, iar în al doilea rând de viaţa sexuală.
S-ar putea să se supere mulţi dar cu toţii am văzut relaţii pe care prin raţiunea noastră le-am fi încheiat de mult dar ele încă rezistă (chiar dacă uneori fac rău chiar ambilor parteneri) tocmai pentru că unul din primele două aspecte (mai des al doilea) stă foarte bine în picioare.
Ai fi surprins câte greşeli poate îndura o relaţie în care există dragoste pe bune.
Salut.

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Pana la greseli, depinde de multe!

| leonardo a răspuns:

Nu fratica, depinde mai ales de greselile ei. Curva dracului... happy

| Crisu a răspuns:

De unde sti tu care si cand o sa fie prima greseala? Nu...nu depinde de gresilele noastre. Dragostea depinde de multe alte chestii, poate sa depinda si de greseli, nu neg asta. Dar pana la urma ceea ce conteaza este cat tin unul la altul cei 2 parteneri.

| morena a răspuns:

Depinde de cat de adevarata e, si ce greseli vrei sa faci pentru a fi cat mai adevarata!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Dragostea adevarata poate depinde si de greseli, dar nu e primul lucru, cum ai spus tu!
Din greseli, inveti!