Decii... sunt de acord cu tine 100%. Felicitări pentru curajul de-aţi expune această părere. Chiar nu-mi vine să cred că mai există un băiat care să aibă o asemenea mentalitate. Felicitări încă o dată!
Am fost surprinsa cand am vazut ca "intrebarea" a fost scrisa de un baiat de 16 ani, sincer sa-ti spun.
Nu sunt de acord cu parerea ta legata de dragostea la prima vedere. Dar nu te condamn, pentru ca si eu aveam aceeasi parere inainte sa o patesc pe pielea mea. Sa stii ca nu tine de ceea ce vezi la persoana din fata ta. Nu conteaza daca are ochii albastri si chip de print. Simti o atractie ce vine mai mult din suflet sau... de nicaieri. Simti ca persoana aceea va juca un rol important in viata ta si iti vine sa topai de fericire. Nu stiu ce altceva ti-ar putea provoca o fericire atat de mare, poate doar nasterea unui copil al tau.
De 3 ani suntem suflete nedespartite. Il iubesc tot mai mult pe zi ce trece si imi doresc nespus de mult sa imbatranim impreuna. Nu m-as vedea langa niciun altul!
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste partea cu relatiile intime. Mai intai trebuie sa existe o incredere reciproca foarte puternica, iar asta implica o relatie de lunga durata. Nu as spune insa ca ar trebui sa astepte chiar pana la casatorie, dar asta ramane la latitudinea fiecarui cuplu.
Mai tarziu o sa vezi ca lucrurile nu stau chiar ca in povesti.
Sunt prea mic ca sa inteleg cu totul o relatie, intr-adevar.
Ma bucur mult ca ai o relatie asa frumoasa, si eu imi doresc una la fel pe viitor cu o fata care sa nu se vada langa latul, banuiesc ca asta vrea orice baiat cu intentii serioase.
Pe ce vreau eu sa pun accentul este ca mentalitatea despre dragoste a fost distrusa la nivel global.
Tinerii din ziua de azi cred ca sexul este sinonim cu dragostea si dupa ii vad ca se sinucid pe la televizor.
Mi-a ajuns să citesc până aici : „Partea interesanta incepe cand relatia devine o atractie sexuala ceea ce inseamna ca sentimentele tale pentru persoana respectiva sunt sentimente de satisfactie sexuala".
( Și mai sus afirmai că este o prostie dacă ești atras la început de parteneră)...
Apăi dacă la dumneata apare iubirea prima dată și la final atracția, asta e fail! Înseamnă că s-a terminat tot și vei dori doar sex.
Și cum spunea @neutrino, fiecare avem dreptul la o opinie, greșită sau nu.
Eu am 18 ani, si uite si parerea mea...
Dragostea ADEVARATA o intalnesti o data, de cel mult doua ori in viata, iar daca persoanele acelea nu iti impartasesc sentimentele, poti spune ca ai fost condamnat la o viata sentimentala de rahat.
Apoi, unii se resemneaza, renunta, ii cuprinde deprimarea, altii se prefac ca nu au nimic, vor traii in minciuna toata viata, pretinzand ca sunt ok cand sufletul le plange. Iar altii, ca mine, incearca sa cunosca cat mai multe fete, in speranta ca vor traii si ei o poveste reala de dragoste...
Esenta este ca, fiecare vede lume cu alti ochi, si nu exista o parere corecta sau gresita despre lume in general, fiecare traieste dupa propriile conceptii.
Stii din pacate in momentul asta majoritatea baietilor daca nu ii saruti iti dau papuci si fetelor li se pare normal sa fie cat mai:,, iubi da-mi pup,, intelegi si sa stii ca eu sunt un pic mai mica si totusi le vad si nu stiu daca sunt si baieti care sa mai reziste asa, eu nu cred sau poate daca mai exista sunt ascunsi cine stie pe unde...
Sunt de acord cu tine intr-o oarecare masura.Intr-adevar,o relatie trebuie sa se bazeze in primul rand pe construirea increderii si iubirii, nu a sexului, dar nici pana la casatorie nu poti sa astepti.Si trebuie sa existe si atractie intr-o relatie, deoarece daca nu exista, fiecare va cauta in alte persoane ceea ce lipseste in relatia actuala sau se va simti frustrat.