Of, de-as fi si eu mai romantica si mai indragostita poate as intelege mai bine. Totusi eu merg pe principiul ca dragostea este oarba, deci nu stiu ce ar putea arata...
In mod sigur pentru ca daca esti iubit esti fericit si fericirea determina omul sa dea tot ce are mai bun din el. Te face sa simti fluturasi in stomac si sa vrei sa iubesti pe toata lumea ierti mai usor si cit timp esti indragostit toata lumea t-i se pare mai buna si mai frumoasa decit inainte. Pacat, foarte mare pacat ca nu putem fii indragostiti tot timpul...si sa mai si zimbim un pic in legatura cu acest subiect:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Da, ...cand esti indragostit te porti asa cum dumnezeu vrea,.
adica bun, rabdator, linistit, visator...
revii la starea ta generala, cea de la inceput, ...starea de puritate, inocenta de la inceputuri...omul devine bun si bland.
@menekse, eu nu ma port cum vrea dumnezeu Doar cum vrea Dumnezeu
@MucealuiFlaimoc da, flamand
Da cand esti indragostit asa cum trebuie...
ma gandeam ca
- bun
- visator
- rabdator
- linstit
devi ca un caine bun si bland si esti si fericit numai la baintul sau la fata pe carel iubesti te gandesti e o senzatie foarte placuta cred eu...
cand esti iubit este placut ca baiatul sau fata pe care-l iubesti se simte in mijlocul atentiei si e foarte bine cand cineva are " grija " de tine
Remusopen întreabă: