| ZeroZahar a întrebat:

Dragostea asta ne omoara! Va rog frumos, voi care sunteti draguti sa ma ajutati cu un sfat si sa-mi cititi sincera si impovarata mea marturisire... ajutati-ma cu o sugestie, o parere orice.
Totul incepe de la prietenul meu, cu care am o relatie de 2 ani, si care ma iubeste si-l iubesc enorm. Problema este ca, in trecut s-a intamplat sa ne despartim pe o perioada de 9 luni dupa care ne-am impacat. De atunci mi-a reprosat ca l-am pus pe locul doi pentru ca eu fusesem cu prietenii mei pe la diverse activitati, dar fara sa-l iau si pe el, nu pentru ca nu voiam, ci pentru ca nu mi-am dat seama si nu stiam cum sa fac pentru ca nu am mai avut relatii serioase in care sa ma implic.
Acum imi spune ca si-a pierdut increderea in mine pentru ca, la fel s-a simtit pe locul doi, ca nu am stiut eu sa comunic cu el, ca el a acceptat prea multe, ca de fiecare data promit ceva si si nu respect promisiunea... El trebuie sa plece in strainatate acum si eu trebuie in termen de cateva zile sa-i arat ca il iubesc, sa-l fac sa-si rescastige increderea sau macar sa-i arat ca nu trage singur in relatia asta.
Va rog frumos, orice parere e bine venita, dau si fundite si ce vreti voi. Multumesc frumos

10 răspunsuri:
| CrazyStuff a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu el si sa ii spui cat de mult tii la el. Eu cred ca daca te iubeste cu adevarat nu o sa mai aiba dubii in legatura cu tine. Sper ca te-am ajutat! happy

| neutrino a răspuns:

Daca ai cerut acest sfat pe sectiunea Dragoste si Sex, atunci sigur ca astepti sfaturi din aceeasi categorie, asa cum probabil iti doresti. Sa fiti sanatosi!

| Thextruexme a răspuns:

In ultimele zile care le mai ai petrece fiecare zi cu el FARA PRIETENI happy, fa o chestie romantica si contstructiva pe zi ce trece. Mergi la cinema, plimbari prin parc, daca poti gatestei ceva dragut ca o brioasa si sa lasi un biletel langa cu un mesaj gen "te iubesc " sau ceva frumos ..trimitei multe mesaje si spune-i tot ce faci si gandesti ca sa simta ca nu ai nimic de ascuns.Incerca pana in ultima zi si daca iti dai silinta el va observa. Noroc.

| VladGH a răspuns:

Mult conteaza caracterul iubitului tau, uneori orgoliul este mai puternic decit dragostea. Nu cred ca dragostea de acum sa fie asa de puternica ca cum a fost la inceput. Parca nu ai fi femeie, dupa cite stiu eu voi daca vreti obtineti ce vreti, stiti cum sa va lingositi.

| irina20 a răspuns:

Cate zile mai sunt fi cu el. Spune-i ce simti, spune-i cat il iubesti si roaga-l sa aiba rabdare cu tine.Promite-i ca pentru tine va fi mereu primul.
Rasfata-l, jucati-va, iubiti-va!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, o relatie in care increderea reciproca este altfel decat 100%, e terminata definitiv.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ce varsta are el? si de ce nu mai are incredere in tine? poate a scazut si proportia lui de iubire fata de tine nu crezi? daca te iubeste asa cum zici tu, ar trebui sa treaca peste tot si sa va acordati incredere deplina, cred ca nu ii dai motive sa nu mai aiba incredere in tine, cred este un pic imatur si inca nu stie ce astepta de la relatia voastra. vorbiti amandoi deschis si marturisiti-va sentimentele si ce asteptari aveti de la relatia voastra.
O zi frumoasa sa aihappy

| dragodana a răspuns:

Salut! Ati fost despartiti 9 luni si tu te-ai invatat fara el, asa ca nu ai realizat ca trebuie sa-l introduci si pe el in planurile tale."Nodul"(despartirea) inca se simte. Daca tu il iubesti si el te iubeste(oare nu e paranoic un pic?) pentru o saptamana petreceti-va timpul liber doar voi 2. Apoi reintrodu-l in gasca ta de prieteni.Atunci trebuie sa le demonstreze el ca te iubeste si ei il vor primi cu bratele deschise si veti merge la petreceri cu totii si nu se va mai supara nimeni.
Iar daca el pe moment nu este aici, fa-ti o poza incitanta si trimite-i-o cu promisiunea ca atunci cand se va intoarce veti fi doar voi 2.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Pune-l pe primul loc si petrece-ti timpul cu el cat poti de mult. I-al in brate, saruta-l spune-i cat de mult tii la el. Daca isi va da seama cum sta treaba de fapt cred ca el te iubeste mai mult decat crezi.Increderea se pierde usor dar se castiga greu. Sper ca te-am ajutatwinking

| Drpepper a răspuns:

Pai... De ce in 80% din intrebarile de aici toti se "iubesc" dar nu se inteleg deloc. Voi stiti ce e iubirea macar? Eu il iubesc ea ma iubeste dar noi ne certam. Daca nu ai reusit in 2 ani nu o sa reusesti in 3 zile.