Dupa parerea mea cred ca merita orice sacrificiu pentru persoana iubita.Atunci cand iubesti esti in stare sa faci orice pentru aceea persoana.Ar merita sa faci sacrificii atunci cand stii ca te iubeste si aceea persoana cu adevarat,pentru ca daca iubesti numai tu, automat ca vei avea de suferit de pe urma aceasta si nu vei avea nimic de castigat, doar suferinta si multe lacrimi. Daca in schimb si celalt iubeste la fel de mult atunci s-ar merita orice
Peste citiva ani vei intelege ca nu merita chiar orice sacrificiu.Sacrificiu inseamna prea multa suferinta.Mult noroc.
Dar cand sti ca te sacrifici pentru persoana pe care o iubesti merita,oricat de mult ai suferi, asa cum o mama s-ar sacrifica pentru copilul ei, aceea este adevarata dragoste pura care merita orice sacrificiu bine nu vorbesc de mama si copil a fost doar un exemplu de dragoste pura
Si eu am visat cindva si poate in sufletul meu inca mai visez.Viata insa mi-a demonstrat ca "Nu orice zboara, se maninca". Cred ca ai auzit de proverbul asta.Ar fi ideal sa te sacrifici si sa primesti sacrificiul.Dar astea sint cazuri rare sau temporare.Mult noroc.
anonim_4396 întreabă: