Dragostea poate dura o viata dar nu intodeuna o sa fie la fel cum este la inceput =D
Depinde de persoane, eu tind sa cred, ca persoanele care se iubesc cu adevarat formeaza o flacara care arde arde arde. nu se stinge, doar un partener poate sa o stinga, nu ceilalti din jur.Se poate spuna ca poate dura o viata, poate si dincolo:X
Da,poate dura o viata, dar depinde de multe lucruri.Depinde de increderea dintre cele 2 persoane care se iubesc, de intensitatea sentimentelor, de felul in care aman2 inceraca sa se recucereasca in fiecare zi, si bineanteles depinde de faptul ca nici unul din cei 2 nu ar trebui sa asculte de cei din jurul lor!
Uneori se formeaza o legatura intre doi oameni,care e vesnica,nimeni si nimic nu o poate rupe,chiar daca in viata se intampla multe,si poate oamenii aceia se despart la un moment dat,mai devreme sau mai tarziu se regasesc,stiu ca e un sablon stupid,dar, ei se numesc "suflete pereche", si sunt sigura ca exista...se vede in ochii lor
Parerea mea este ca daca dragostea nu este impartasita...nu dureaza o viata dar...mereu o sa simti ceva pentru prima ta dragoste.
Yo m-am indragostit de un baiat in clasa I, sh uite ca sh acum mai simt ceva pentru el.Dar nu mai este delock ca la inceput
Am cumparat o prostie de cutit care cica pot sa-l folosesc toata viata ca nu se intampla nimic cu el. Dupa cateva luni s-a stricat definitiv.Cu asta pot sa corelez eu dragostea si longevitatea ei.
BeiiBiiiyoo întreabă:
PangeeaRogvaiv întreabă:
Kex007 întreabă: