Wow ma bucur sa vad ca inca mai exista cavaleri advarati si nu doar pusti cu figuri.E frumoasa povestea ta, pacat ca ea e cam distanta. Poate ca e asa din cauza ca esti prima persoana care a abordat-o in felul asta si nu stie cum sa reactioneze si ce sa creada sau poate te vede prea serios si chitit pe fapte mari si asta o sperie.Ar trebui sa o inviti undeva, undeva unde ea se simte in largul ei si sa ii vorbesti cu calm si deschis, sa afli care sunt sentimentele ei si sa gasiti o cale sa abordati lucrurile intr-o maniera ok pentru amandoi
Daca ceea ce ai scris este si adevarat, ceea ce eu nu cred, atunci ai dat peste o fata desteapta. In acest caz nu mai ai nicio sansa, pentru ca fetelor destepte nu le plac mincinosii si nici oamenii dusi cu pluta. Dar tu o poti "iubi" in continuare, nimeni nu-ti poate lua acest drept.
Dar măcar ai căutat-o în tot acest timp?! Tu trebuia să faci pasul ăsta, nu ea! Răspunsul putea fi altfel... acum s-au dus șansele.
Ea nu e pentru tine.Nu cred ca te place si indiferent ce ai face n-o vei schimba.
Nu conteaza ce gesturi vei face pentru ea nu va fi multumita.
Mai bine evita tot ce inseamna ea.In timp vei fi bine.
Din cate am inteles eu, voi erati sau sunteti prieteni.Pentru o fata este destul de greu sa faca un pas foarte mare sa sara de la prieten la iubit. Poate a ramas socata si pentru faptul ca ea te considera un prieten, caruia putea sa i se destainuie si cand colo tu o priveai ca pe o iubita.Eu spun sa te intalnesti cu ea si sa stati de vorba. Spune-i ca te-ai indragostit de ea si ca ti-ai dori sa fiti impreuna.Sa stii ca desi nu ne place, in cel mai multe cazuri vorbele conteaza mai mult decat dovezile. Vorbeste cu ea deschis.
Bafta!
Eheiii! De la prietenie la iubirea adevarata este cale lunga, lunga! Multa bafta!
Va multumesc pentru raspunsuri, am gresit ca nu am mai vorbit cu ea, dar e o fire mai sensibila si nu am vrut sa stric prietenia noastra. Mi-am dat seama ce trebuie sa fac
liliana77any întreabă: