anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragostea e oarba? Di moment ce iubesti pe cine nu mai ti cont de nimeni si de nimic si uneori ai fi in stare sa te omori pentru eastraight face...(in cele mai multe cazi)

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde de intensitatea cu care iubesti, se poate ca iubirea sa te orbeasca si sa ajungi sa faci diferite sacrificii pentru.persoana iubita, ba chiar unii daca au parte de o dezamgire in dragoste, isi iau viata dar nu mi se pare normal asta; chiar daca iubesti pe cineva si suferi, viata merge inainte, nu se opreste la o singura persoana desi pe moment asta ai impresia, nu e asa.
CAnd iubesti cu adevarat, faci multe pentru.persoana iubita, nu tii cont de nimeni si de nimic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te sincizi din iubire, e un mare pacat!
Dragostea poate sa te faca foarte fericit si implinit dar tot ea te poate face sa ajungi intr-un stagiu rau.Depinde peste cine dai.Fiecare om iubeste in felul lui; nu toti sunt dispusi la sacrificii majore pentru. cel/cea pe care il/o iubeste.
Viata e cel mai de pret cadou, indiferent de situatie, trebuie sa ai mereu grija sa nu ajungi la alte extreme.

| gheorghita a răspuns:

E adevarat dragostea e oarba, dar sa nu ajungem la extreme. Cand iubesti crezi ca iubitul taul are dreptate si ca el face mereu bine, chiar daca alti iti spun contrariul. Unii se pot certa cu prietenii pentru iubire, unii pot omori ( aia psihopati) dar cand iubesti trebuie sa gandesti limpede si sa nu uiti ca prietenii adevarati nu iti vor raul. Pupici

| baru a răspuns:

Antradevar Dragostea este oarba Din aceasta cauza suferim pentru ca nu mai vedem pe cine iubim si pe cine nu De cele mai multe ori dupa ce ne revenim atunci ne dam seama ce greseala enorma am facut Dar -----este bine pentru ca si perioada acea cand iubim cu adevarat tot din viata noastra trece Ca idee nu poti trai a iubi pe cineva indiferent ca merita sau nu Eu i-ti doresc sa iubesti pe cine trebuie sa merite si sa fi la randul tau iubita si pretuita la adevarata ta valoare Asa ca bucurate din plin de viata si sa primesti si binele si raul cu aceeasi intensitate Ele fac parte tot din viata ta fi fericita Te pup Pa

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu cred in dragoste dusa la extreme! De ce sa nu existe o iubire sincera si linistita?!

De ce as alege una imposibila?

In viata tu alegi.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Măi eu am doi prieteni (dacă mai pot să spun aşa) care chiar mi'au demonstrat că zicala asta e adevărată. Şi nu e bine deloc pentru că în primul rând s'au îndepărtat de noi ceilalţi şi sunt sigură că dacă mai continuă aşa o să ajungă să se omoare într'o zi(a fost pe aproape şi asta)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vazut diferite cazuri in care multi tineri s-au omorat din dragoste. E adevarat ca esecurile in iubire sunt dezastruoase sufleteste, insa ca sa ajungi in cele din urma la deznadejde e greu de spus, deoarece viata nu ai dreptul sa ti-o iei sigura, e un dar de la Dumnezeu si oricate greutati am avea de intampinat in viata(nu doar in dragoste)trebuie sa ai credinta necesara ca le poti trece pe toate chiar daca pe moment pare atat de imposibil...

| nobody_9468 a răspuns:

Da este oarbasad
Si mai ales pentru persoanele care iubesc pentru prima data, sau sunt "incepatoare" e foarte greu sa treca peste o dezamagire.Ma stiu pe mine, care am iubit foarte mult o persoana si totusi stiam ca-si bate joc de mine, am stat cu el inca o luna dupa ce aflasem. Dar dupa ce ne-am despartit el tot a mai vrut sa ne impacam, ma bucur ca am avut puterea sa-l refuz, desi jumatate de an am petrecut cu gandul la el doar in lacrimisad.
Ideea este ca dupa ce mi-a trecut "depresia" i-am multumit pentru tot ce s-a intamplat intre noi si i-am aratat ca m-am schimbat si ca pot sa-mi bat si eu joc de sentimentele unui om, de sentimenetele lui.Nu am regrete fiindca el m-a intiat in arta de a iubihee hee
Si da si eu eram in stare de multe pentru el, si eu am vrut sa ma omor, insa ma bucur ca a trecut tot si ca am realizat ca exista baieti care iubesc cu adevarat si care ma merita.Insa toate astea ajuta la maturizarewinking

Bafta.

| Rukhsandra a răspuns:

Da dragostea e oarba... iar cand se termina poti vedea mai clar si sa analizezi tot si numai vezi cu acelasi ochi cum vedeai la inceput ...si observi ca persoana respectiva nu merita dragostea ta
dar dca o/il mai iubesti vezi totul in ceata si nu-ti dai seama de nmik si ai putea sa faci orice fara sa merite persoana respectiva

| tyana a răspuns:

Dragostea adevarata inalta, nu omoara. Cea de care vorbesti tu e dragoste bolnavicioasa, obsesie.
"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insati" nu mai mult! Cand incepi sa iti neglijezi propria viata gandindu-te excesiv de mult la celalalt in detrimentul tau(nu te ingrijesti, nu mananci, nu-ti faci treaba bine la job sau scoala)deja e un lucru anormal. E adevarat ca atunci cand esti indragostit se intampla sa fii cu capul in nori dar asta doar la inceput, in timp lucrurile se linistesc si reincepi sa te comporti normal.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta nu e dragoste, e nebunie si trece repede. Dragostea adevarata e mult mai putin teatrala, n-ai fi niciodata in stare sa te omori, tocmai ca persoana iubita sa nu sufere. Ai fi in stare sa-i donezi un rinichi sau sa intri in fata cutitului care il ameninta, dar nu sa iti iei singur viata.

| stresu a răspuns:

Eu vad asa: dragostea e ceva ce trebuie sa fie ceva de bine sau te lasi. Mai oameni, voi va ganditi la omorat cand nici nu ati vazut cum arata viata.
Apoi daca si-ar lua toti gatul la fiecare cearta/ nereusita in dragoste ce ar mai fi?
Gasiti-va vreo ocupatie, iesiti din casa, iar cand incepeti o relatie traiti-o din plin, nu uitati de putina ratiune ca nu strica si lasati omoratul ca sunt destule probleme pe lume si fara atitudini de genul!
Nici nu ma obosesc sa zic spor ca poate se intelege gresit.

| marsy a răspuns:

DA! E adevarat. Daca esti indragostit nu vezi pe nimeni imprejurul tau, nu te intereseaza nimeni si nimic.Gindesti mereu pozitiv.Viata e mai optimista.este pictata in culori, este minunata! Cind iubesti viata se schimba imediat spre bine! love struck

Întrebări similare