Probabil, unde nu-i iubire, nu-s mai 2...
Poți fi sănătos dacă ai parte de dragoste pe deplin. Dacă dragostea vă face mai puternici, uniți!
E o chestie gen, fara dragoste nu esti pe deplin implinit, intelegi? si ea tine impreuna doua persoane, pai daca n-ar fi dragostea sai lege ce lear mai tine impreuna? Este o boala, adica te ea fara sa vrei si te face sa fii complet fericit ( nu poti fi sanatos) implinit emotional mai bine zis.
Primul citat se refera la stransa conexiune ce se leaga intre doua simpatii de sexe opuse, aceasta legatura realizeaza o punte intre sufletele celor doi indragostiti, prin care ei razbat si trec cu mai putin efort peste problemele majore care apar ca mod indispensabil in testarea longevitatii atractiei dintre cei doi.Al doilea citat se refera in general la forta si impactul transfigurator al sentimentului permanent de dragoste asupra celor dependenti de aceasta nevoie pshihologica, aceasta interdependenta provoaca o restabilire si o recunoastere mai adanca si minutioasa a carcaterelor celor supusi acestui cu mutatii psihologice prin satisfacerea unor nevoi si indeplinirea unor obligatii ce afecteaza cuplul ca un intreg, ca un tot absolut, de aceea aceste stravezii obstacole ce pot cauza conflicte decisive sau ajutatore, afecteaza omogen tot continutul dragostei privita ca un soare centrat intr-un microcosmos.Sigur,pot fi dezbateri prelungite, metafore pompoase care sa-ti bantuie sufletul de romancier neimplinit, idei marete si multe alte modalitati de definire a acestei teme de studiu, eu nu inclin si n-am o tangentza vesnica cu aceasta senzatie infioratoare, de aceea m-am rezumat la cateva puncte sugestive.
IonelaaaS întreabă: