Raspunsul ar fi: dragostea este uneori oarba. Dar fara o demenţă, nebunie, dragostea n-ar fi oarba, acestea merg mana in mana, dupa parerea mea, si totusi... asa zisa dragoste tine cont si de partea materiala. O intrebare ce mi se pare de bun simt ar fi: Cum ne-am mai indragosti daca am fi orbi? Cu siguranta nu ne-am mai indragosti la fel, dar oare am putea iubi la fel?
Da, cateodata dragostea adevarata te face sa te simti intr-adevar mizerabil.
Este cu adevarat oarba, si nu doar uneori, ci aproape mereu! Sa-ti si explic de ce:
- tu tinzi sa vezi foarte des calitatile persoanei de 10 ori mai frumoase si defectele le elimini aproape in totalitate. Astfel ignori orice sfat prietenesc care iti ofera persoanele dragi tie, sfaturi care duc la despartirea ta de persoana respectiva iar tu nu esti de acord deloc. Uiti de mandria ta si te lasi batjocorita de el, nu vezi ce intentii ADEVARATE are persoana respectiva fata de tine, nu vezi defectele care le are, tu gandesti ca daca se poarta atat de minunat cu tine, inseamna ca este minunat in general! Nu, aicia e gresit, trebuie sa observi cum este persoana aceea in general cu toti oamenii, nu doar cu tine, caci este normal sa fie dragastos cu tine.
Te face mizerabil dragostea adevarata doar daca nu ti se intoarce cu aceeasi intensitate, sau mai mult. Sa vezi persoana aceea ca nu se simte cu tine la fel de bine ca cu restul persoanelor, sa vezi ca pe tine te ignora de julte ori si ii este indiferent, sa vezi ca singurul moment cand iti ofera afectiune este doar in pat... Trebuie sa fie dispusi ambii parteneri sa ofere dragoste adevarata, nu doar unu singur!
Deschide-ti ochii, vedeti cum este persoana aceea cu adevarat nu din punctul tau de vedere, ci in general, la nivel global! Nu respinge lucrurile frumoase care ti se ofera si nu te mai tine dupa lucrul care iti face rau! Nu-ti mai face sperante desarte dupa o fantezie de relatie! Trebuie sa ne deschidem mintile pentru a nu mai suferi. Suferinta in dragoste te caleste cel mai bine!
Eu consider ca da, dragostea este oarba.Atunci cand iubesti nu te gandesti daca e bine sa faci cv sau e rau, pur si simplu o faci si daca intr-adevar iubesti, poti sa te simti si mizerabil, asta daca iubesti o persoana care nu te iubeste
Ai atata dreptate POWWErPUFF! ti-as da funda daca as putea , ce zici de un vot?
multumesc frumos
Când e din păcat, așa simte omul, dar dacă e cu binecuvântarea Bisericii, se schimbă lucrurile!
Dragostea este oarba pentru ca atunci cand esti indragostit de cineva foarte tare nu te mai uiti ce faci in jur! si dragostea nu te face mereu sa te simti mizerabil doar ca depinde de partenerul tau!
Da, dragostea e oarba. Foarte oarba. Cand iubesti nu-ti mai pasa de nimic:d. Faci orice pentru persoana iubita:d. Esti orb... Nu-ti dai seama ca vei avea de suportat consecintele dupa ce vei face acel ceva...
Nu cred ca te face sa te simti mizerabil. Poate te face sa te simti mizerabil daca gresesti fata de persoana pe care o iubesti si te simti TU mizerabil.:d
Parerea mea:d.
Daca vrei iti arat eu dragoste sincera si rasfat din plin. Sunt grijuliu
))))
De ce razi?
Incercam sa flirtez si eu cu aptitudinile mele de gentleman desavarsit si tu razi pana julesti totul....Aiurea :-
) hai ca n-a tzinut de data asta!
se pare ca nu esti atat de cuceritor precum credeai. )
ce sa faci? uneori trebuie sa invatam ca nu suntem atat de bunii precum credem
Aprecieez! mai ales ca stai in berceni
Si daca te cheama Alexandru, e si mai bine
Neaaa....Tot cu A incepe numele. Andrei ...
Tu stai in berceni, draga domnisoara?
Nu...
Pff ce pacatt. Ieseam si noi la niste seminte si o cola pe afara...
Pacat :-
daa
Dar din ce zona esti simpatica fiinta?
Din zona Craiova, da' mi-e dor rau de Berceni=p~
Off ce pacat.Dar de ce iti e dor de berceni?(scuze daca insist prea mult cu intrebarile)
Ca acolo am crescut
Pacat ca te-ai mutat. Daca esti cea de la avatar pot spune ca esti frumoasa ca o floare care se deschide la lumina razelor soarelui
))))))))))))))))))))
Si tu esti frumusica:*
Imi place ironia ta fina precum pielea de bebelush dar eu cam sunt baiat...
)))oke
Pentru prima oara instinctele sale de mascul feroce au dat gres. )
) tu zici ca e prima oara? ))
Ce aveti ma' cu baiatu''?
Dadeam si eu cu presupusul )
Ai dat bine )))
))
nimic )
Parerea mea pentru un baiat nu-i asa oarba si un baiat greu se indragosteste cel putin eu, fetele cred din exeperienta mea pun de cel putin 10 mai repede suflet ca baieti, deci da, dragostea i oarba, dar numa pentru uni
scumpika89 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: