Daca ma intrebai acum 4-5 ani ziceam ca dragostea la distanta nu rezista... dar astazi iti rasp ca DA rezista, asta depinde de cat va doriti acest lucru...prietenul meu a plecat in afara tarii si eram constienta de faptul ca o sa ne despartim. dar nu a fost asa. daca voi va doriti ca relatia sa reziste va rezista.asta depinde doar de voi si de increderea pe care o acordati unui altuia
Depinde de parteneri, de soliditatea legaturii de pe cand erau impreuna.De cele mai multe ori nu rezista. Mira
Daca exista reciprocitate si vointa va rezista. E adevarat ca nu e deloc usor dar depinde doar de voi sa faceti aceasta relatie sa fie una solida si sa reziste.Insa,aveti nevoie de o doza colosala de incredere si multa dragoste.
Daca e dragoste adevarata rezista.
Daca amandoi aveti vointa si incredere unul in celalat nu vad de ce nu ar rezista in timp .
Daca dragostea e reciproca, daca exista incredere si respect fata de persoana iubita, rezista indiferent de distanta.
DC AI RABDARE INCREDERE REZISTA... DC NU E CU ADEVARAT DRAGOSTE CHIAR DC TU CREZI CA E SE PIERDE TOT FARA SUFERINTA...CU TIMPUL
Da. dragostea la distanta rezista in mom in care tu si iubitul tau aveti incredere unul in celalalt, pastrati legatura, si continuati sa va iubiti neconditionat pana la urmatoarea intalnire face2face.
Sigur k rezista...la mine a rezistat...sh acum el este langa mine sh ne intelegem foarte bine... acum depinde sh d parteneri
Da rezista, te gandesti ca asteptarea are un sfarsit, timpul zboara mai repede si va fi mai usor sa treci peste momentele de nerabdare, insa daca nu ai trei lucruri nu o vei mentine; increderea, dorinta si mai ales iubirea, este greu, dar nu si imposibil. Dragostea rezista, doar in masura in care vrei s o faci sa functioneze...
Cred ca rezista atata timp cat ambii parteneri isi doresc asta, ai sa observi diferenta cand celalalt nu va mai vrea.Nu-ti doresc!
Rezista dar depinde cit de serioasa e trreaba...si chiar si asa...la un moment dat unul din voi o sa se sature sa astepte... iubitul meu a fost plect 6 luni si deja incepusem sa a satur sa tot astept... mi se parea ca o face intentionat si ca nu vrea sa vina aksa... dar, dupa a venit iar acum sintem bine mersi...deci,mai mult de 6-12 luni nu rezisti te cam plictisesti sa astepti...
Rezista...eu am prieten de 3 anisori si ne intelegem destul de bine, mai sunt mici certuri ca in orice cuplu dar nimic mai mult.totul e sa aveti incredere si sa va doriti ca relatia sa dureze. daca o lasi in voia sorti s-ar putea .sa nu reziste.si inca ceva, surprinde-l de fiecare daca cu ceva nou.sa nu se aseze monotonia in relatia voastra .ca v-a plictisiti unul de celalalt .ai girja si relatie frumoasa in continuare!
Daca ma intrebai acum 4-5 ani ziceam ca dragostea la distanta nu rezista... dar astazi iti rasp ca DA rezista, asta depinde de cat va doriti acest lucru...prietenul meu a plecat in afara tarii si eram constienta de faptul ca o sa ne despartim. dar nu a fost asa. daca voi va doriti ca relatia sa reziste va rezista.asta depinde doar de voi si de increderea pe care o acordati unui altuia