Nu,ray,dureaza o vesnicie, devine mai adanca si mai profunda pe zi ce trece, te inrobeste pe viata, e singura sclavie careia i te supui bucuros, o ceri singur si-o cauti o viata intreaga!
Dar numai alaturi de omul potrivit!
Dragostea nu poate fi delimitata in timp, ea pur si simplu exista. Poate un an, poate o zi, poate o viata...Depinde cat de mult vrei tu sa dureze: atata timp cat te straduiesti sa o pastrezi vie, va exista dar daca o lasi in voia sortii, in scurt timp va disparea sau se va transforma in obisnuinta
2 ani asa mi-a spus o tipa care era versata, trecuta prin viata, trecuta prin nuici ea nu mai stia citi barbati.A spus ca atit trebuie sa stai cu cineva 2 ani si deja trebuie sa treci la altu sau la alta. Tipa este maritata si are si 2 copii.Deci cred ca stie ce spune.Dar acum depinde si de fiecare persoana.Deci la ea nu era voarba dragostea si sa rami cu ala dupa 2 ani, ci gata altu la rind. Odata zice ea ce nu mai simti dragostea aia puternica ce mai frate so lalaim atit.Adevarul este ca cam asa este si au am incercat si este altfel,simtaltceva decit pentru cea cu care esti,simti mai puternic, poate si pentru ca e ceva nou, ceva ce nu ai mai vazut, vorba vine, ce nu ai mai pipait bla bla.
Dragostea nu poate fi limitata in timp.La unii dureaza toata viata si este din ce in ce mai infloritoare, pe cand la altii se transforma in obisnuinta si isi pierde farmecul
Dupa cum bine vezi sunt relatii care tin mai putin altele care tin mai mult. Da stiu ca s-au facut cercetari si relatile tin 2, 5 -3 ani.