anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DSalut. Vreau sa ma combin cu o fata si nu prea stiu ce sa zic.Eu sunt mai rusinos asa de fel. App am 14 ani

5 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.E cumva o fata care pare superficiala? Daca da, o va rupe foarte repede asa ca nu te obosi.Eu zic sa comunici cu ea pur si simplu.Dar sa nu observe ca o placi, pentru ca se va entuziasma prea tare...si va reactiona un pic aiurea la unele faze.Iar voi baietii,va temeti imediat ca cineva sa aiba sentimente pentru voi, iar fetelor le place sa isi arate sentimentele, desi uneori o fac prea evident, sunt bine intentionate.

| Groparu a răspuns:

Prietene eu te inteleg ca esti inca tanar la 14 ani inca ai multe de invatat.tocmai de aceea iti spun pentru ca si eu am fost la fel inainte adica mai rusinos cu fetele si tocmai de aceea nu am avut asa multe prietene inainte.dar daca incerci sa fi mai indraznet ai sa vezi ca tot tu ai de castigat.Te duci pur si simplu la ea si discutati una alta si usor o intrebi legat de dragoste cum sta cu ea, daca nu ar vrea sa iesiti la un suc si asa mai departe.Crede-ma daca faci asta odata ai sa vezi ca apoi nimic nu te mai opreste.La urma urmei ce se poate intampla nu te mananca ce naiba.O sa iti zica da sau nu depinde daca e interesata sau nu.Dar daca ai sa stai tot asa or sa treaca multe fete pe langa tine si abia mai tarziu o sa iti dai seama de ceea ce iti zic eu acum.

| DanutzZz1996 a răspuns:

Naaa atunci e de rau, nu stiu ce sa zic si eu sunt rusinos auu mama

| Dexter25 a răspuns:

Astea-s copilarii, pupa-o si atat, nu pune suflet

| Satana2012 a răspuns (pentru Dexter25):

Asa-i pup-o si gata! Dupa Cate Zile sau Luni Zii PAPA!