| rebela2010 a întrebat:

Duminica am facut dragoste cu prietenul meu, a doua zi, adica ieri mi-a aparut pe chilot o pata maronie, mentionez ca am facut-o neprotejat iar el a ejaculat pe burta mea, e ceva grav? raspundeti-mi pls dau fundita

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu daca e grav, e posibil sa semnifice o infectie genitala. Sau sa marcheze momentul ovulatiei, ceea ce inseamna ca ai un risc mai mare de sarcina. Oricum, e bine sa te vada un ginecolog cat mai repede (maine sau, eventual, poimaine).

5 răspunsuri:
| robertosi a răspuns:

Nu este grav daca nu a ajuns in vagin, dar daca a ajuns este posibil, mai bine du-te la un ginecolog! Succes!

| emilia21 a răspuns:

Mai bine asigurate, fa-ti un test de sarcina, ca sa excluzi sarcina, dar testul trebuie facut dupa 21 de zile de la contact cand va iesi foarte sigur rezultatul.
Eu zic ca ar fi bine sa consulti un medic ginecolog sa vezi de unde provine acea pata maronie.si aia inseamna ceva. Deci sa nu te gandesti mult si du-te! sanatate multa

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mergi la ginecolog!

| ina88 a răspuns:

Da. e f grav ca ai facut sex neprotejat. In primul rand pentru ca e posibil sa fi luat o BTS, iar in al doilea rand sa ramai insarcinata.

| :X pinky love you :X a răspuns:

... ti-a venit menstruatia. daca nu posibil sa fie aia dar nu stiu dc e maronielaughing.
in fine. doctoru e cea mai buna solutiebig grin
vezi si tu daca se mentine pata cateva zile e posibil sa fie menstruatia daca nu. nu am ideebig grin