Duminică am timp și ies și eu la agățat.
Cum as putea face să îmi fac o iubită,să sărut o fată șah să am ceva mai mult cu ea tot în ziua aia?
În restul zilelor nu prea am timp să ies sau sa dau atenție fetelor,doar duminica, dar nu se intampla niciodată nimic interesant.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
La prima intalnire poti obtine doar un pupic, daca te place fata.
Ceva mai mult poti obtine dupa o luna sau mai multe luni si numai daca fata este dispusa sa fie cu tine.
Dar tu mai ai multe de invatat pana ajungi sa agati o fata, fiindca mai intai ai nevoie de auto-educatie, sa scapi de misoginism, de rautatea asta care o arati fata de fete si femei.
Păcat că nu putem obține ceea ce ne dorim când avem și noi timpul nostru, fiindcă știm cu toții ca duminica este.
După mine femeile nu vor să își trăiască viața, dacă vor să aștepte atât de mult.
Și nu sunt de acord cu tine că doar un pupic la prima intalnire, am vorbit cu varul meu de 35 ani și a spus că el se ducea sâmbăta la un bar sau un club și tot atunci avea și sex cu o fată pe care o cunoaștem.Nu știu ce sa mai cred, s-au schimbat femeile atât de mult?
Înainte știau sa își trăiască viața, acum generația mea la 20 ani parca vrea să le treacă viața mai repede.
Nu știu, ba aud că fetele sunt ușuratice, ba aud ca sunt inabordabile, nu mai pricep nimic...probabil eu la ce noroc am la femei, dau numai de cele inabordabile toată viața mea.
Sau mai multe luni? Nu pricep cum fiindcă tot mai des aud că majoritatea fetelor o fac la prima intalnire, poate o fac dar nu cu mine ce e drept și eu abordez din an în Paște...
La misoginism n-ai dreptate, nu le bag în seamă ca să ajung să fiu răutăcios cu ele, dar de multe ori trec pr lângă ele fără să le salut fiindcă mi-au pierdut răbdarea pur și simplu, la 20 ani nu vreau da citesc cărți de auto seducție și prostii din astea, vreau să mă distrez, dar pur și simplu nu ai cu cine, fetele de 20 ani deja se cred de 70 ani.
Sincer, cred ca vei avea parte de sex cand vei inceta sa judeci atata. Oare cand vei intelege ca fiecare om e diferit? Si fiecare femeie e diferita, nu mai cauta sa generalizezi atata si sa pui etichete, deoarece sa stii ca gandurile se reflecta si in expresia chipului.Din ce intrebari tot postezi pe aici, probabil e clar cum te uiti tu la femei.
Pai dupa cum scrii pe aici, tocmai asta faci, improsti cu noroi toate fetele si femeile, fiindca ele nu te vor, nu pentru ca ai fii tu vreun urat ci tocmai din comportamnetul tau lipsit de repect si vocabular urat. Tocmai asta este misoginism!
Nu stiu unde auzi tu ca majoritatea fetelor "o fac" la prima intalnire, dar cred ca prietenii tai te iau de prost si rad de tine, fiindca niici o fata nu face sex la prima intalnire, decat daca-i curva si tu o platesti pentru asta.
Invata sa ai respect pentru fata si nu te astepta sa primesti sex in prima luna de relatie. In orice caz, mai sunt si virgin ecare vor sex DUPA casatorie si daca dai peste una de acest fel, atunci ori te insori cu ea, ori te inarmezi cu rabdare pentru cativa ani, pana te decizi sa te insori cu ea.
Am vazut acum, unde spui ca varul tau de 35 de ani se duce in crasma si se culca cu femeie.
Ce nu-ti spune varul asta al tau, este ca le PLATESTE cu bani, fiindca se culca cu prostituate, nu cu fete serioase.
Evident ca nu vrea sa-ti spuna adevarul ca-i este rusine, avand 35 de ani si fiind singur... dar ca asa nu se faca de rusine iti spune ca el "agata" fetele, cand de fapt el le plateste sa se culce cu ele.
Daca tu nu ai succes la 20 de ani, cum crezi ca are el, la 35?
Evident, cu bani!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.236.206) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro