Păcat că nu putem obține ceea ce ne dorim când avem și noi timpul nostru, fiindcă știm cu toții ca duminica este.
După mine femeile nu vor să își trăiască viața, dacă vor să aștepte atât de mult.
Și nu sunt de acord cu tine că doar un pupic la prima intalnire, am vorbit cu varul meu de 35 ani și a spus că el se ducea sâmbăta la un bar sau un club și tot atunci avea și sex cu o fată pe care o cunoaștem.Nu știu ce sa mai cred, s-au schimbat femeile atât de mult?
Înainte știau sa își trăiască viața, acum generația mea la 20 ani parca vrea să le treacă viața mai repede.
Nu știu, ba aud că fetele sunt ușuratice, ba aud ca sunt inabordabile, nu mai pricep nimic...probabil eu la ce noroc am la femei, dau numai de cele inabordabile toată viața mea.
Sau mai multe luni? Nu pricep cum fiindcă tot mai des aud că majoritatea fetelor o fac la prima intalnire, poate o fac dar nu cu mine ce e drept și eu abordez din an în Paște...
La misoginism n-ai dreptate, nu le bag în seamă ca să ajung să fiu răutăcios cu ele, dar de multe ori trec pr lângă ele fără să le salut fiindcă mi-au pierdut răbdarea pur și simplu, la 20 ani nu vreau da citesc cărți de auto seducție și prostii din astea, vreau să mă distrez, dar pur și simplu nu ai cu cine, fetele de 20 ani deja se cred de 70 ani.
Sincer, cred ca vei avea parte de sex cand vei inceta sa judeci atata. Oare cand vei intelege ca fiecare om e diferit? Si fiecare femeie e diferita, nu mai cauta sa generalizezi atata si sa pui etichete, deoarece sa stii ca gandurile se reflecta si in expresia chipului.Din ce intrebari tot postezi pe aici, probabil e clar cum te uiti tu la femei.
Multe o fac la prima intalnire, dar nu am eu suficienta experienta de viata ca nu am simțit pe pielea mea