| faccacamare a întrebat:

Duminica viitoare, o sa fie pentru prima oara cand fac sex... Va rog dati-mi sfaturi si spuneti-mi despre ce trebuie sa tin cont pentru a nu avea surprize neplacute

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Câți ani ai prima dată?
1)Să ții cont dacă esti pregătit/ă fizic cât și psihic
2)Să ții cont de protecție - Prezervativ
3)Riscuri
4)Lubrifiere
5)Preludiu

| faccacamare explică (pentru Azµre):

16 ani
1: fizic sigur, psihic cat de cat
2: asa m-am gandit si eu
3: cred ca se poate rupe prezervativu
4 : inca nu am auzit cum se face
5: am auzit cate ceva. sper ca va fi ok

| WeedGotMeCrazy a răspuns (pentru faccacamare):

Lubrifiere inseamna sa ungi cu ceva. sa alunece bine

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Prima si prima data trebuie sa ti cont de varsta ta!
2 te simti pregatita? oare merita acest baiat ceea ce eu am doar odata-n viata?( gandeste-te, daca acest baiat te iubeste si merita acest lucru din partea ta)
3 sa te protejezi! nu incerca s-o faci fara prezervativ! cunosc multe fete care din prima au ramas cu burta la gura, sp asa!
Gandeste-te bine inainte sa faci, si atunci cand exista dragoste, chestia asta nu se planifica!

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Pe bune tu stabilesti asta laughing? ar trebui sa vina totul de la sine...

Răspuns utilizator avertizat
| GeorgyGirl a răspuns:

Fii calma si relaxata fii siggura ca nu da nimeni peste voi protejeazate pregatesteti corpul igienic curat si bucurate de experienta poti chiar daca e prima data si e special si sunteti singuri inainte de asta sarbatoriti cu niste lumanari aprinse si un pahar de sampanie bafta!

| SyndicateX a răspuns:

Nu fa sex acum. Prima data trebuie sa faci dragoste nu sex si totul trebuie sa vina de la sine nu sa fie ceva programat.

| suntserios a răspuns (pentru SyndicateX):

Sex, dragoste tot intra ciumpalacul in gauroi

| Auroree a răspuns:

Esti nebuna. incepi chestile asta de acum, oricum trebuie sa fi pregatita daca chiar ai de gand sa faci prostia asta. Mi se pare hilar ca acum cand faci sex o faci cu programare (adica duminica) rolling on the floor))

| didiDia a răspuns (pentru Auroree):

Bine zis,, o faci cu programare''. Bravo!

| BelehuzCorneliaAlexandra a răspuns:

Sfatul cel mai bun e sa nu te grabesti ca risti sa-ti strici un moment frumos.