| d3d3 a întrebat:

Duminik trecuta am facut sex(neprotejat)...nu a ejaculat. mi a curs sange si ne-am oprit.de fapt nu stiu daca pot numi sex pentru ca nu a bagat-o nici jumate... mi-e ar fi trebuit sa mi vina ciclu cam intr-o saptamana, dar nu am niciun simptom cum aveam altadata. ce se intampla? am ramas insarcinata sau e doar o dereglare. tin sa mentionez ca sunt si racita

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De obicei t-i se deregleaza ciclul cand iti incepi viata sexuala... Din alta ordine de idei, poate fi si raceala pe care ai mentionat-o. Daca hotarasti sa fii activa din punct de vedere sexual ar trebui sa cauti o metoda de a te proteja de bolile cu transmitere sexuala (prezervativ sau va faceti amandoi analizele si nu va culcati cu nimeni altcineva) si totodata de o sarcina nedorita (exista nenumarate cabinete de planing familiar pentru consiliere. Totul este confidential). Mult succes in dragoste.

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Vezi si ce i-am raspuns celei care vrea sa inceapa... cea cu teama de durere... FOLOSITI INTOTDEAUNA PREZERVATIVUL!, DACA NU VRETI BEBE SI BOLI! SANATATE!

Bula
| Bula a răspuns:

Daca intr-adevarat nu ai ejaculat, nu ai cum sa ramai insarcinata! big grin
Probabil este o dereglare, care se poate intampla si de la raceala, dar si de la inceperea vietii sexuale.
Si, alta data, fitii cu ochi-n 4!

| kh1ss a răspuns:

Este o dereglare... e app imposibil sa ramai insarcinata... si next time... protejeaza-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi poate fi o dereglare... dar fa-ti un test... poate fi si de la raceala...sau poate sa-ti vina mai tarziu ca de obicei...