Nenorociti sunteti. Le-ati facut voi cumva? Mi-e scarba mie de voi.
1. E dificil pentru oricine sa aiba o sarcina la care sa stie ca TREBUIE sa renunte, motivele sunt numeroase.
2. Este LEGAL. si cu asta am spus tot.
Si doamna de mai sus cu intrebarea este om, si NU cere mila voastra, ci UN RASPUNS. Limitati-va la intrebare in cazul in care aveti cunostinte. Daca nu, mai bine dati next
Javre de oameni. Va credeti Iisus?
Draga mea, nu ii lua in seama. Iti doresc tot binele din lume.
Probabil mai poti ramane insarcinata dar va fi mai greu. E posibil sa ai nevoie de tratament, poate chiar fertilizare in vitro. 7 luni e foarte putin, dar poti incepe sa mergi la ginecolog pentru investigatii. Totusi tine cont ca s-ar putea sa nu mai poti ramane insarcinata din cauza avorturilor.
Posibil sa iti fi trecut timpul.pe tine nu te-a invatat nimeni sa te protejezi? depinde acum de la persoana la persoana...mergi la ginecolg, la medic ceva.si acolo vei afla cu siguranta daca mai poti ramane insarcinata.si sincer ai cam profitat de chestia asta.
Imi pare rau pentru exprimarea mea. dar am cam fost dezamagit deoarece iubesc foarte mult copii.si cand ma gandesc la asta... oricum totusi imi pare rau. sper sa te ajute dumnezeu sa mai faci copii si sa fii fericita.imi pare rau
Mai fratilor nu o mai judecati asa.in fond e problema ei daca a facut fiindca nu avea resurse financiare
e doar a intrebat daca mai poate ramane insarcinata nu a cerut sa o judecati.nimeni nu stie in ce circumstante a facut ea avorturile si daca spun asta nu insemna ca sunt de acord cu avorturile. poate suferea de o anumita boala sau pur si simplu nu putea sa suporte sarcinile asa nu v-ati gandit?
sorry @vally dar esti cam sec in obiectie tu daca ai fi lasat-o pe una gravida tot asa iai fi raspuns nu tea invatat nimeni sa te protejezi?
nu ai facut nimic rau dar totusi sa spunem ca are si ea o anumiat varsta nu credeti?
si cum au spus si ceilalti ar trebui sa mergi al un medic si sa ceri un sfat si ajutor
Consuma gel de aloe, ceai si Royal Jelly de la Forever Living Products si ai sa vezi rezultatele.
Le multumes celor care in loc sa imi ofere un raspuns m-au judecat si au aruncat cu noroi si blesteme! nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu! Am avut multe modive din care nu am putut pastra sarcina! Celor care judeca sa se uite mai intai la ei in oglinda sa se analizeze! Numai dumnezeu are dreptul sa ne judece pe fiecare! Sunt multi cei care fac pacate mult mai mari!
Draga vally! Scuzele iti sunt acceptate dar sper ca asta sa fie o invatatura pentru tine sa nu te mai arunci in afirmatii jignitoare daca nu esti in cunostiinta de cauza si mai ales daca nu sti in detaliu povestea persoanei respective!
RRSecularHumanist întreabă: