Perioada poate fii scurta sau lunga! Trei luni este nimic fata de o viata intreaga, daca el a fost acel "EL". Incearca sa-l inlocuiesti cu cineva, ca sa nu mai jelesti singura.Desigur ca nimeni, acum, in aceasta faza, nu se poate compara cu EL, dar trebuie sa mergi mai departe si singur TIMPUL poate rezolva si inchide rana. O sa te doara din ce in ce mai putin. Toti am trecut prin asa ceva, si cred ca si tu o sa mai treci in viata ta.
Toti am trecut prin asa ceva chiar si eu si stiu cat de mult doare. ca sa-l uiti trebuie mai intai sa te resemnezi ca l-ai pierdut. si nu uita: nimeni nu e de neinlocuit.
Nu ai ce sa faci, deocamdata trebuie sa te resemnezi ca l-ai pierdut. Si nici nu ai cum sa iti faci un alt prieten, dupa asa de putin timp, deoarece vei crea o alta impresie celorlalti. In schimb, poti iesi cu prietenii tai, poti cunoaste oameni noi. Secretul este sa nu te inchizi in tine. Fii sociabila cu toata lumea.
Pa, pa.
Fa-ti alt prieten care sa te ajute sa il uiti.
nu te mai gandi la el...
vorbeste cu el sa va impacati.
Dragostea doare cel mai mult te poate duce la multe fapte ne omenesti inpacate si o sa-ti fie bine daca al iubesti...