| hellaw a întrebat:

Dupa 3 luni de reatie cu un baiat, el imi da liber. Dupa 2 saptamani imi da block pe facebook. De ce p*m a facut asta? laughing) nu i-am facut nimic, baiatu e prost?

7 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Pai,poate a aflat chestii despre tine, poate ca s-a gandit mai bine la..mm...relatia voastra si si-a dat seama ca nu era potrivita pentru el.

Atunci a vrut sa scape de toate amintirile, si tu erai singura amintire de care trebuia sa scape. Poate ai vorbit ceva ce l-a deranjat sau poate simplul fapt ca da, e prost! big grin Bafta!

| mihai69 a răspuns:

Da. Așa-s mai toți. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trei posibilitati:

1. Un cunoscut i-a spus ceva despre tine (adevar sau minciuna, nu conteaza) si asta l-a facut sa reactioneze in felul acesta.

2. S-a impacat sau s-a combinat cu o fata de care ii placea foarte mult. Una dintre conditiile impacarii a fost sa-ti dea tie, fosta lui iubita, block pe facebook. El, slab de inger, a acceptat.

3. Chiar ai facut ceva si nu iti dai seama. Nu ai fi prima, nici ultima.

| WildDream a răspuns:

Baiatu nu mai are nici un interes pentru persoana ta. Nu are rost sa-ti bati capu cu posibilele motive pe care le-a avut de ti-a dat block. Ignora-l ca nu merita sa te gandesti atata la el.

| slenderica a răspuns:

S-ar putea sa fie din cauza ca ai ***.

| Iubibila01 a răspuns:

Da draga mea. E un las care nu a avut curajul sa se desparta face to face de tine. Un dobitoc. Nu merita sa te stresezi pentru el. Decat cu un astfel de om langa tine, mai bine singura, crede-ma

| baTTLe4uTr a răspuns:

La cum ai scris ai putea sa-ti raspunzi singura!