Eu cred ca v-ati grabit putin.Adica de 3 luni impreuna, deja mutat impreuna...nu e cam prea mult? O relatie trebuie traita, explorata pas cu pas...pentru ca partenerul tau poate sa nu fie asa cum ai crezut.
Este clar deja ca tipul nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine. Pune lucrurile cap la cap.De cand a plecat nu iti mai raspunde la telefon, nu te suna iar cand te suna sau raspunde vorbeste in graba si vrea sa iti dea cat mai repede cu flit. Apoi da vina pe zgomote, pe taicasu!
Cel mai probabil si-a gasit deja pe atcineva sau nu mai are chef de o relatie.Nu stiu! Poate gresesc deci daca vrei nu lua prea mult in considerare indemnul (sau sfatul, depinde cum il iei!) meu.
Incearca sa ii trimiti un SMS in care sa ii spui ca vrei sa vorbesti doar o data cu el pentru ca ti-ai dat seama ca e ceva in neregula si vrei sa lamuresti odata lucrurile.
Cred ca tatal sau este de vina pentru ca pe tot parcursul relatiei el a incercat sa ne desparta. Insa am decis sa nu il mai caut si sa imi vad de viata mea chiar daca imi este greu fara el. Mi-a povestit ca de fiecare data cand e cu cineva tatal lui reactioneaza asa si pana la urma il convinge sa renunte la persoana respectiva. Eu nu vreau sa fiu cu cineva a carui viata este condusa de tatal sau. Desi sunt decat 3 luni imi este destul de greu sa trec peste insa sa imi fie de invatatura, sa fiu mai atenta