Vin`o si u mai aranjata la scoala
arata`i ca esti aproape de el si ca esti un om bun :p
! daca il ignori nu rezolvi nimic!
Buna
Faza e ca dragoste cu forta nu se poate. Daca un baiat te refuza asta e, poti tu sa stai in cap ca daca nu vrea, nu vrea. Ar mai fi o solutie sa fie cu tine doar ca sa faca batjocura, nu cred ca asta iti doresti cu toate ca asta s-ar intampla in urma insistentelor tale(adica daca vei insista). Accepta asta, multumeste-te ca il poti vedea din cand in cand, altii nu au parte nici de asta.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa.
Hei...denisa sa-ti spun cum am facut eu:tot ca tine, am fost 4 luni cu un baiat,ne-am despartzit, s`a dus la alta, si nu credeam ca pot trece peste asta.Am suferit 2 luni si ceva,cand un baiat pe care il cred foarte dragut,mi-a spus ca ii place foarte mult de mine,m`am combinat cu el, ne simtim foarte bine impreuna, si parca as iubi prima data...dar recunosc ca ink simt ceva si pentru ex-ul.In sfarsit am reusit sa ma resemnez,pentru ca crede`ma ca l`am iubit foarte foarte mult,si cum spuneam mai devreme,nu l`am uitat dar mi-am dat seama ca nu ma merita,si am spus:Nu MAI SUFAR! cu actualul ma inteleg bine,si poate ca n`o sa mearga, dar asa cum am trecut peste prima relatzie, o sa trec si peste asta daca nu o sa mearga(dar sper totusi ca o sa mearga pentru ca e f dragut respectivul).Stii.ar trebui sa te prefaci ca nu te intereseaza ce face el,sa te pui bine cu prietenii lui, si daca reactioneaza cumva, inseamna ca poate o sa fie ceva intre voi.incearca.dar daca nu merge nu uita:"LIFE`S GOOD"!
liliana77any întreabă: