Cred ca suferi ingrozitor si o sa incerc sa te ajut cumva,nu stiu daca o sa si reusesc.
Uite,raspunde-ti tie la urmatoarea intrebare:daca TU ii faceai ceea ce ti-a facut el,te-ar fi iertat? Ar fi plans si ar fi vrut sa te intorci la el?
Nu cred.
Tu,ai fost fidela,toate gandurile tale si toate sentimentele pentru el au fost.
El,le-a impartit,tu primeai doar o parte din inima lui.
E dureros si nedrept!
E parte din viata sa suferi,dar la tine e cu atat mai greu cu cat nu ai nici o vina.
Sa nu te multumesti,insa,niciodata cu jumatati de masura.
Sa-si vada de drum cu cine o vrea el,tu ai fost mult prea buna pentru el,nu ai ce regreta,poate doar ca ai gresit cand l-ai ales.
Daca era in locul tau nu te-ar fi iertat niciodata,fii sigura!
Sterge numar de telefon,ID,fb,nu mai asculta muzica trista,fa-te frumoasa si iesi din casa,ia-ti o prietena buna si fa o plimbare,vezi vitrine,beti o ciocolata calda,fa orice sa uiti!
Si tu si eu suntem suma alegerilor pe care le facem in viata!
Daca alegi bine,viata ta va fi senina si buna,daca alegi prost,vei suferi mereu.
Ridica-ti ochii tristi si zambeste, fortat daca e nevoie, maine e prima zi din noua ta viata!
Numai bine iti doresc!
Buna! scumpo.am fost si eu intr-o situatie asemanatoare.ma simteam ca naiba.dar am trecut peste.si nu este chiar asa de greu precum pare. Daca a facut asta inseamna ca nu te merita, nici pe tine si nici iubirea ta.Stiu ca iti este greu, sunt 5 luni, iar tu il iubesti, dar cu multa rabdare o sa treci peste.lasa timpul sa treaca.fii tare! gandeste-te ca nu te merita.doar nu vrei sa cazi de proasta in fata lui,nici un baiat nu merita.te-a inselat,bun, sa se duca la aia, intr-o zi va realiza ce a pierdut.nu-l ierta pentru nimic in lume.te-a inselat odata, o va face si a doua oare. stiu ca-l iubesti si este greu ce-ti zic acum, dar imi vei da dreptate.intr-o zi il vei uita, chiar daca acum iti este greu ...sa stii ca lumea si nici baietii nu se termina la el.ai toata viata inainte, nu privii inapoi.fii tare si arata-i ca poti sa treci peste. plangi, descarca-te este cel mai bine, dar nu in fata lui.el a gresit si o sa regrete,! bafta si sper ca te-am ajutat! te pup! fii tare! gandeste-te ca nu te merita!
Iti multumesc pentru vorbele tale. Am sa incerc sa fiu tare, mai ales maine, cand ma voi intalni cu el. Si sper din tot sufletul ca intr-o zi sa isi dea seama ce a pierdut, dar poate asta nu o voi afla niciodata.
Buna! Desi stiu ca e dureros, trebuie sa-ti spun ca mai bine mai devreme decat mai tarziu. Dupa 5 luni de relatie e cum e, dar dupa 3 ani? Prietena mea a patit acelasi lucru doar ca era o relatie de 3 ani.Nu cred ca putem contesta alegerile pe care le fac uneori barbatii, sunt chiar de neinteles, dar singurul lucru pe care putem sa-l facem este sa-i lasam sa se loveasca de adevar.Mai devreme sau mai tarziu vor aparea remuscarile si va fi prea tarziu.O sa treci printr-o perioada mai dificila, dar te sfatuiesc sa discuti mereu cu cineva (de preferinta cea mai buna prietena, care te cunoaste foarte bine) pentru ca singura nu poti sa faci fata.La fel am ajutat-o si eu pe prietena mea, au trecut 2 saptamani si isi revine, e plina de viata si e realista:ea are de castigat, el a pierdut.Deja cunosc starile astea,nu-ti imaginezi viata fara el,te-ai obisnuit sa fie acolo, ai vrea sa se intoarca la tine.dar te rog sa te gandesti daca chiar il mai vrei inapoi dupa ce a fost la alta? Nu-ti bate joc de tine, nu-l accepta daca vine inapoi.Inconjoara-te de prieteni si treci peste, la urma urmei n-ai pentru cine sa suferi, oamenii care merita nu-i ranesc pe cei de langa ei.
Gandeste-te ca nu te merita (asa cum a spus dincolodevise),incearca sa il inseli si u sau sa faci cv, inseala-l, descarca-te...
Bananacantareata87 întreabă: