În cazul ăsta lasă i pe ei în pace. Dacă te iubea încheia tot ce a avut de împărţit cu fata aia. Nu ţi pierde vremea pe un băiat, în parcurs o să găseşti un băiat care să te iubească necondiţionat şi nu o să lase nici o fată să ţi ia locul A, da şi ai zis tu mai devreme dacă oamenii se schimbă. Nu, ei nu se schimbă, doar devin mai buni în a ascunde.
Eu cred ca esti mult prea geloasa ca iti e frica sa nu il pierzi si nu cred ca e nimic intre ei doar e gelozia ta mult prea mare de frica sa nu-l pierzi..Ai grija ce faci cu el si in plus daca fata asta nu vrea sa il lase in pace incearca sa-i explici si tu si el ca s-a terminat intre ei si ca el nu mai vrea sa mai fie nimic intre ei decat o simpla prietenie nimic mai mult poate nici atat! Sa ai grija de tine si multa bafta!
. SFAT: Nu încerca să îl schimbi, a gerșit odată, o va mai face, mai ales dacă vede că tu treci peste.
Sunt atâtea persoane care ar putea avea ochi doar pentru tine. și tu stai să te complici cu el.
Cauză pierdută. Adevărul cam doare.
Nu trebuie să tragi concluzii pripite, poate acum sunt doar prietenii şi putea să l sune din orice motiv banal să i zică ceva neimportant, tu nu trebuie să te superi înainte să ai răspunsuri exacte. Dacă nu ţinea la tine şi ţinea la ea, de ce s ar fi rugat de tine şi nu de ea? Gândeşte şi altfel. Dacă te iubeşte o să facă tot ce i stă în puteri să vă împăcaţi
Problema e ca ea e obsedata sa-l ia inapoi, iar el raspunzandu-i i-a dat apa la moara. Parerea mea. Acum nu stiu daca se pot schimba lucrurile intr-un fel, dar acum toti o sa ma vada proasta satului.
În cazul ăsta lasă i pe ei în pace. Dacă te iubea încheia tot ce a avut de împărţit cu fata aia. Nu ţi pierde vremea pe un băiat, în parcurs o să găseşti un băiat care să te iubească necondiţionat şi nu o să lase nici o fată să ţi ia locul A, da şi ai zis tu mai devreme dacă oamenii se schimbă. Nu, ei nu se schimbă, doar devin mai buni în a ascunde.
Anonima17191 întreabă: