Nu auzi nici nu a băgat-o
Frumos atunci )) se uitau unu la altu. in mintea ei: mama daca intra tot sobolanu asta in mine?
)))))))))))))))))))))))
Depinde de cat avea''cardanu'' daca acesta ajunge pana la burta e normal sa te doara
Depinde de fata/femeie si de orgnismul ei si mai ales de vagin. Daca era virgina este normal.
Câți ani ai?
Dacă actul a fost unul dur, da este posibil să ai dureri. Tot odată durerile pot apărea dacă ai ovare polichistice.
Acum răspunde-mi la întrebare câți ani ai?
15
Nu a fost dur..nici nu a bagat.o, fata are 15 ani.
Și să înțeleg că ai făcut sex, spune-mi partida a fost una dură? ai avut dureri în timpul actului? Partenerul ce vârstă are?
Păi atunci cum te doare burta dacă nici nu a băgat-o
Da, a avut dureri foarte mari si din aceasta cauza nu l.a lasat pe baiat sa o penetreze, a incercat atat. Baiatu are 17 ani.
Pai cum adica a avut act sexual fara penetrare ?
Păi cum vine asta, a avut dureri nu a penetrat-o și totuși o doare burta sau zona vaginului care din ele e?
Cand au vrut sa faca dragoste baiatu a incercat, dar in timpu penetrari fata nu il mai lasa deoarece o durea foarte rau, si da a avut dureri dupa, nu stiu cat de mult a bagat.o dar nu foarte mult in orice caz, nu stiu sa dau detalii amanuntire deoarece nu eu am fost
Atunci să vină respectiva să scrie ca să înțelegem ce vrea și ce o doare.
Daca actul sexual a fost mai dur e normal...dar daca a fost normal...nu stiu ce sa zic. Du-te la medic.
antria întreabă: