| KarlLagerfeld a întrebat:

După cât timp apar simptomele HIV? Și care sunt? Analizele după cât timp se fac? La sifilis după cât timp apare simptomele?
Am citit că la HIV poți și asimptomatic întreaga viața, asta înseamnă că nu prezinți simptome și nu transmiți virusul? Dar hepatita B, C după cât timp apar? Care sunt simptomele? Am făcut sex neprotejat cu una și sunt îngrijorat! HIV se poate lua de la primul contact? Am auzit că sunt 50% sa îl iei de la primul contact sau 40%
Exista persoane care nu iau HIV? Care sunt norocoase? Sau toți îl iau?
După 2 săptămâni - 1 luna apar simptome? Daca donez sânge mâine de exemplu îmi poate găsi ceva boli BTS? Sau doar după o perioadă? La HIV după 6 luni faci analizele specifice? Sau după o lună? Costa mult acele analize? Se poate vedea pe un om că are HIV? Ce îl da de gol? Pe o fata de exemplu?

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Simptomele HIV apar în 2-4 săptămâni (febră, ganglioni, oboseală) sau deloc. Testele sunt concludente după 4-6 săptămâni, dar confirmarea se face la 3 și 6 luni.Sifilisul dă un ulcer nedureros în 10-90 de zile. Hepatita B/C poate avea simptome în 1-6 luni (oboseală, icter). HIV se poate lua de la primul contact, dar nu este garantat. Unele persoane sunt rezistente genetic la HIV (mutația CCR5). La donarea de sânge se testează BTS, dar infecțiile recente pot să nu apară. Dacă iei tratament și ai viremie 0, nu transmiți HIV.

40 răspunsuri:
| KarlLagerfeld explică (pentru StoicAnalysis):

In 2019 am citit că costa 50 de lei happy

| RAY a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Pai am crezut că la beție lasă la preț )))

| KarlLagerfeld explică (pentru RAY):

Nu ești normal laughing
Tu te-ai dus să îți bagi joc de ele sa le umilești nu sa f.i!

Nici vorbă de așa ceva, îmi iubesc aproapele

| KarlLagerfeld explică (pentru RAY):

Cat timp te duceai la sala vorbeai cu fete? Se băgau unele in seama?

| KarlLagerfeld explică:

Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri

Nu eram la matrimoniale acolo, eu fac sport nu mă interesează de alți

| StoicAnalysis a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Suntem in 2025 inflatia a crescut de atunci laughing

| siriusblack98 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ok, daca asa zice doctorul asa trebuie sa fie

| KarlLagerfeld explică (pentru StoicAnalysis):

Damn it sad