Cand consideri tu de cuviinta. Important este sa ii dai ei o stare de siguranta, sa nu creada ca vrei sa o "ataci" de a doua zi. Nici prea mult nu cred ca trebuie sa astepti. Mie mi s-ar parea ciudat (a se citi "dubios") daca prietenul meu tot nu m-ar invita la el dupa 1 an (un exemplu exagerat, fireste...)
Puna ce iti spune te iubesc sau cand te simti pregatit sa o inviti. Pot prime o fundita te rog.
Dupa cateva luni bune de relatie.Atunci cand simti ca te iubeste si nu sta cu tine din interes sau alte motive.
Oricand, depinde si de varsta voastra. daca aveti sub 19-20 s-ar putea sa fie paranoia crezand ca vrei sa o inviti pentru a ''manca popcorn si a viziona un film bun''
Cand vrei u
eu mi-am facut revelionu la iubitu meu acasa dupa 2 luni dupa ce ne-am combinat si amn stat 3 zile dar nu a incercat vre`o intentie de a face sex sau ceva de genu.si o poti invita si u cand vrei dar nu sa sari pe ea de indata ce`o vezi in pat
O poti chema cand crezi tu ca e bine. Daca are incredere in tine o sa vina.Eu am fost la prietenul meu dupa o luna si nu a incercat sa imi faca nimic. Cel mai indicat ar fi sa nu incerci nici tu sa ii faci ceva.