Nu cred ca este atat de importanda durata relatiei ci increderea si dragostea care este intre voi.
Bună.
Cel puțin 1 an de zile trebuie să te vezi cu el, să vă împărțiți bunele și relele pentru a-l cunoaște și să știi dacă poți face acest pas cu el sau nu!
Pa, pa.
Bună,
În cazul meu, după un an, un an şi ceva de relaţie. Dar bineînţeles, nu la 13-14 ani, cum face majoritatea copiilor din ziua de astăzi, ci după 17-18 ani. Şi asta numai dacă sunt îndeajuns de maturi, siguri pe ei şi cunoscători de posibilele riscuri. Şi nu în ultimul rând, numai dacă îi leagă într-adevăr ceva, mă refer în acest sens la dragoste.
Sexul se face in functie de varsta voastra, nu in functie de "varsta" relatiei. De exemplu, daca tu ai 13 ani, nu inseamna ca "dupa un an" de prietenie cu un baiat, poti sa intretii raporturi sexuale.
Dupa 1 an de relatie parerea mea. daca crezi ca il cunosti destul de bine daca nu, nu mori daca mai astepti putin timp.
Pai nu stiu eu am 14 ani, nu cred ca as face asta pana la 16-17 ani, deci trebuie sa astepte
Atunci cand simte ca vrea sa faca asta... Nu te mai lua dupa toate parerile si fa ceea ce simti tu. E gresit sa gandesti ca trebuie sa ai un timp prestabilit inainte de sex. Da! daca nu ai altceva de oferit unui baiat in afara de sex, fa-l sa astepte. In principal fa ce simti si cand simti. Nu conteaza unde si cand se intampla ci cu cine se intampla. Nu deveni o alta programata precum restul! Fa ce simti si nu t mai lua dupa unul si altul Succes
18 ani daca nu te grabesti
pe la 16 daca te grabesti dar nu te sfatuiesc ca daca doamne fereste ramii insarcinata o sa iti para rau!
Cand iti doresti sa faci sex, o faci. Poate sa fie la doua ore dupa ce v-ati cunoscut sau dupa 5 ani. Nu e o regula.
Pai e simplu...Relatiile intime au fost facute de Dumnezeu sa aiba loc in casnicie si nu in afara ei. Daca doresti sa traiesti in pacat poti sa o faci la orice varsta doar ca apoi vei fi trasa la raspundere pentru asta. Iar un alt element foarte important este acela ca daca vei ramane insarcinata ceea ce se intampla foarte des in ziau de azi, vei fi nevoita sa faci avort ceea ce inseamna sa omori copilul din tine indiferent daca are o zi sau 9 luni. fapt pentru care vei raspunde de asemenea in fata Dumnezeului Atotputernic cu care nu te joci cum vrei, iar desigur prietenul tau care te "iubeste" asa de mult daca vei vrea sa pastrezi copilul te va parasi in secunda doi.Asa ca gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viata ta.o poti distruge sau o poti salva. In rest iti doresc toate cele bune si o saptamana binecuvantata!
beausingurlamasamea întreabă: