| Pufuliky a întrebat:

Dupa cat timp credeti voi ca este normal sa inceapa o fata sa aiba relatii intime cu prietenul?

Răspuns Câştigător
| MADALINAAAA a răspuns:

Eu nu sunt de parere cu chestia : a, gata a trecut nu stiu cat timp, deci maine trebuie sa incepem sa avem relatii intime.nu! totul vine de la sine, depinde cum evolueaza relatia, cat timp petreceti impreuna, cata incredere ai in persoana respectiva si mai ales, sa existe sentimente cat de cat reciproce.Nu trebuie sa fie ceva planificat, ci ceva cat mai spontan! Bine, asta nu inseamna ca din a 2a seara te culci cu ellaughing trebuie totusi sa astepti un timp si sa ai o varsta acceptabila pentru inceperea vietii sexuale.

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Când se simte ea pregătită.
Totuşi, asta nu înseamnă la nesfârşit. Perioada optimă: între 3 şi 12 luni.
Peste un an mi se pare deningrant la adresa lui şi prost e el că mai stă.

| Razvan a răspuns:

Normal cand simte ea; dar pentru sanatatea ei ar fi bine sa fie peste 18 ani cand organele sexuale sunt dezvoltate

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Cand se simte pregatita!

| AnonimA a răspuns:

Buna pai dupa cat timp crede ea nu poti sa spui un 1 2 3 4 etc... ea daca ea simte atunci atunci sa o faca;*

| NickiMinaj a răspuns:

Atunci cand ii e clar ca "marele pas" nu inseamna ca il leaga de ea pe viata laughing, totusi nici mai repede de o luna-doua nu ti-as sugera ( asta asa, daca esti mai precoce big grin ).
Bafta la relatii intime, zic.

Răspuns utilizator avertizat
| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

Cand simt ca ce doi sunt pregatiti mental si pshific.

| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Cand esti pregatita si la cel putin la un an

| Ancuutsa a răspuns:

Dupa ce capata incredere unu` in altu`?!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand te simti pregatita. Dar daca ai sub 16-17 ani, mai bine ai rabdare... o sa ai timp destul si pentru sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord cu jeanthehacker. Cand cei 2 sunt pregatiti si au incredere unul in celalalt. Spun ca e nevoie de incredere deoarece exista mii de cazuri in care fetele s-au indragostit, au facut`o, si au fost parasite...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ar fi dupa 18 ani, sa fie amandoi majori, responsabili de faptele lor. Dar asta nu e o regula.

| darkuletz a răspuns:

Parerea mea e ca de la 16-17 ani si depinde de ea daca chiar vrea sa faca astatongue