Eu cu prietena mea am facut dupa 4 zile... Ea a vrut ... Dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut
@Shin Dupa ora 4
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
A Shin de unde stii ca nu erau 4 ore?
Ca vad ca ai specificat totul in afara de ore si minute
Bafta
@Encore, am scris la inceput si 4 ore, dar m-am gandit ca nu o sa gusti gluma si o sa zici ceva de genul "Da' ce's eu?" si am preferat sa evit o eventuala neintelegere
Shin
Eu cu prietena mea am facut dupa 4 zile...Ea a vrut ...Dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut
@Shin Dupa ora 4
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Nu conteaza timpul, conteaza sa va iubiti daca faceti dragoste
sex poti sa faci si dupa o ora
@Encore, am scris la inceput si 4 ore, dar m-am gandit ca nu o sa gusti gluma si o sa zici ceva de genul "Da' ce's eu?" si am preferat sa evit o eventuala neintelegere
Shin
A Shin de unde stii ca nu erau 4 ore ?
Ca vad ca ai specificat totul inafara de ore si minute
Bafta
julieta întreabă: