anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cat timp de la contactul sexual trebuie facut testul pentru a depista o eventuala sarcina?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ca sa fii absolut sigura, fa un test la 21 de zile de la posibila conceptie. Testul poate iesi pozitiv si mai repede, dar poate da rezultate fals negative (sa fie negativ si totusi sa fii insarcinata).

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca ai intrebat asa ceva, sa insemne ca ati facut fara prezervativ? Daca da, DECE? Daca nu, ce s-a intamplat, s-a rupt, a fost el prea energic, sau ce? Pt k nu cred ca o sa raspunzi, itispun aici: NU FACETI SEX FARA PREZERVATIV!, DECAT ATUNCI CAND VETI VOI BEBE! E PLIN DE BOLI TRANSMISE SEXUAL>>> N E P R O T E J A T!

eileen
| eileen a răspuns:

Se face dupa ce trebuia sa iti vina ciclul si nu a venit, la doua saptamani.

| otypa a răspuns:

Ceau un test de sarcina il poti face la 10-12zile de la contactul sexual

| Alexandrinaa a răspuns:

Pe unele teste precum barza scrie ca si la 7 zile, dar cel mai sigur e la 2 saptamana. Daca iti iese negativ (o liniuta) inseamna ca NU esti gravida. Daca iese pozitiv (2 liniute) mai incerci la o saptamana. Si daca iese din nou pozitiv, esti insarcinatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 10 zile dupa contact

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna eu si partenerul meu ne dorim un bebe am facut sex neprotejat si vrem sa stim daca a functionat din pacate au trecut doar 2 zile de la actul sexual dupa cat timp sa iau un test de sarcina?