Fa ce simti, iar intotdeauna inainte sa faci o alegere, gandeste-te la avantaje si dezavantaje si la eventuale consecinte. Din punctul meu de vedere insa, ar fi mult prea devreme, chiar si pentru lucrurile mentionate de el.
E tare cum acum 2 luni ziceai ca n-ai avut încă primul sărut, iar acum te îngrijorezi dacă e ok să-ți masturbeze iubitul
Dacă îți dorești să facă asta, da-i voie, dacă nu, nu-i da. Eu personal urăsc chestia asta "cu timpul", dacă vrei să-i scrii, scrie-i dacă vrei să îi sugi poula suge-o, fă ceea ce simți. Sper că nu-ți voi strica relația zicandu-ti asta
Dar vezi și tu. Dacă deja îi dai voie să te atingă prin haine, nu văd de ce nu. Oricum bariera e aproape spartă, și nimic nu ar schimba asta, dacă îți masturbează sau nu.
Nu ai ce sa gresesti. Experimenteaza cat poti, si nu lasa placerile sa treaca pe langa tine, nu uita, tineretea trece mai repede decat iti imaginezi.
Eu si actuala mea sotie am facut-o inca din prima seara. Si iata-ne, dupa 6 ani de relatie, casatoriti si cu un viitor impreuna.
Cătă falsitate)))))))) cică mie frică )))))) ție frică )))))))) lasă miciuna și falsitate ca ție frică dacă ți-era frică nu mai îl lăsai sate ating măcar mai ales să-ți facă ce vrei tu să-ți facă el lasa falsitate și miciuna ție frica pe dracu nu ști ce sa faci sa ajungi în pat cu el și minți că ție frică.
O să te "înțepe" când ești "pregătită" și apoi o sa ramai singurica!
Asa ți-a trebui, pentru ca tu nu ai demnitate!
Te lasi amagită.
Fii cu coloana vertebrală, dacă nu, ai sa ajungi de rasul cunoscuților tai.
Puteai sa il lasi din prima zi.
Timpul nu iti garanteaza seriozitate. Tu trebuie sa stii sa citesti oamenii, sa iti alegi parteneri ok. Unui baiat ok, poti sa ii dai orice, oricand, daca lucrurile pe care le cere sunt in directia relatiei, si nu doar pentru placerea lui.
Dupa doar 3 saptamani deja ii dai voie sa-ti atinga zonele intime prin haine?
Inseamna ca il placi foarte mult daca ai lasat relatia sa avanseze atat de mult intr-un timp atat de scurt.
Probabil ca te va lasa dupa primul act, insa asta nu mai conteaza daca si tu simti la fel.
00Andreea008 întreabă: