| cossmy a întrebat:

Dupa cat timp de relatie ati facut prima data dragoste cu iubitul/iubita? Dc ati asteptat atat de mult/putin si de ce a fost nevoie pentru a fi hotarati sa faceti acest pas?thinking

5 răspunsuri:
| lumy8876 a răspuns:

Chestiile acestea nu conteaza,conteaza cat de mult il/o iubesti! ce varsta ai, etc, spre exemplu eu am o rel de 11 luni, si nu am hotarat s s-o fac, desi am 18 aniwinking

| mgtow a răspuns:

Depinde dar unele fete vor sa astepte cateva luni apoi dupa 3, 4, 8, 9 luni accepta sa aiba sex cu partenerul pentru ca ele gandesc intr-un mod ciudat (pentru noi barbatii). Spun ca daca fac sex mai devreme asa relatia se termina prost crezand ca partenerul o va lasa si fata vrea macar sa aiba un timp sa se simta bine cu respectivul si apoi chiar daca fac sau nu sex ea stie ca a avut parte de momente frumoase/placute. Iar cele materialiste numai cand vad 50 de lei te ia de gat si te baga in pat.

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Dupa 2 luni. stiu ca pare absurd si prea devreme dar eu asa am simtit. Relatia noastra a evoluat foarte repede, el imi arata zi de zi cat de mult tine la mine si cat de mult ma iubeste iar eu, pe zi ce treacea simteam ca n`as mai fi putut trai fara el. Nu mi-a cerut sa fac dragoste cu el, mi-a zis ca nu totul se bazeaza pe sex si ca asteapta ori cat de mult ar fi nevoie. Eram virgina pe vremea aceea deci n-a fost atat de usor dar eram convisa ca el este "alesul" si ca ma pot darui lui intrutot, si nu m-am inselat happy si in ziua de azi suntem impreuna si urmeaza sa ne casatorim in cateva luni happy

| szergiu a răspuns:

1 luna de zile. ne iubim. happy

| RXN a răspuns:

S-a intamplat dupa 7 luni.Nu mi-a cerut asta, nu m-a fortat, atunci am considerat momentul.Am fost impreuna aproape un an si jumatate si cu toate ca am fost virgina,nu am de ce sa regret.

La momentul respectiv il iubeam si am considerat ca sunt pregatita sa fac asta,indiferent de cat vom mai fi impreuna,caci nu ma asteptam sa raman pentru restul vietii cu el,iar motivele erau suficiente, dar nu suficiente cat sa nu-mi pun unele sperante in relatie.

Acum am o relatie de o luna si inca nu s-a ajuns la punctul acesta, mai mult din lipsa de spatiu.Il cunosc de mult timp,ma inteleg genial cu el, mi-a fost mai intai prieten bun, asa ca nu mi-ar displacea sa se ajunga aici.