Te poti muta cand vrei! Oricum chiar e bine ca sa vedeti cum va intelegeti stand impreuna. Ca multi se inteleg asa cand se vad din cand in cand desi fiecare e la casa lui, apoi cand stau impreuna e nasolie si dupa timp pierdut, se prind de asta. Ca si daca te muti si nu merge, nu e nimic, te intorci acasa si aia e, nu risti nimic. Doar sa faceti sex protejat mereu sa nu ramana fata gravida sau boli, atata tot.
Nu comentez daca se poate muta sau nu la ce varsta o fi, ci faza in sine, ca e o chestie adica un test foarte bun.
"Depinde de relatie", la ce te referi?
Suntem impreuna de cateva luni si nu vad sa bata apropo sa ne mutam impreuna.
Adică depinde de relație. Unele vor să stea cu tine, altelor le place să fie mai independente. De unde să știu cum e la tine?!?
Din prima saptamana, daca se poate.
Relatiile nepotrivite trebuie depistate cat mai repede, si incheiate
Daca stai 3 luni pana te culci cu el/ea, 6 pana ii cunosti parintii si prietenii, 2 ani pana va mutati impreuna, apoi mai stati 3 ani, din care 2 frumosi, si unul groaznic, pierzi "ceva" timp. Mai inmultesti timpul ala cu 3 tentative aproximativ identice, incaruntesti incercand sa te casatoresti. Sau la a 3-a relatie te casatoresti orbeste, doar ca sa bifezi si treaba aia, apoi constati ca nu va potriviti.
Tine de fiecare cuplu in parte. Mutatul impreuna presupune sa nu ai practic secrete fata de partener. Depinde de cum evoluati impreuna si mai ales daca considerati ca relatia voastra e destul de stabila. La prima cearta nu poti sa iti iei lucrurile si sa pleci, ceva de genul. Sa fiti siguri de sentimentele voastre, capabili sa aveti grija unul de altul si determinati sa nu renuntati unul la altul, doarece una e sa iesiti in oras sau 2-3 nopti pe la unul si alta e zilnic sa iti petreci ziua cu acea persoana; asa incepi sa ii vezi cu adevarat defectele.
Buna!
Fiecare relatie este diferita. Din multe povesti pe care eu le-am auzit, nu este bine sa te muți prea repede pentru ca in ceva timp, apare monotonia. Știu cupluri care s-au mutat împreună după trei luni si de obicei relația s-a încheiat. Cu cat o iei mai treptat cu atât mai bine, pentru amândoi.
O seara frumoasa!