Daca scopul este sexul, ce relatie e aia, ma fetelor vedeti de o cariera, de independenta, nu de relati cand sunteti privite ca obiecte sexuale
Am zis asta? Am zis că orice tip de relație interumană, se bazează pe exploatare mutuală, tu ai o nevoie, eu ți-o îndeplinesc, eu am nevoie, tu mi-o îndeplinești, asta se cheamă ajutor reciproc, ci pe asta se bazează relațiile umane, de orice fel, până și relațiile cele mai banele, cele de tip comercial au această regulă înșirată sub ideea de cerere și ofertă.
No, prin culmul lung de nevoie mutuale, de natură psihică, emoțională, mentală și socială, mai intră și nevoile fizice/sexuale. Cu alte cuvinte, o relație e un sir de nevoie de tot felul, satisfăctute reciproc de indivizi aflați în relație.
Nu exista un ''anumit'' moment sau o perioada de timp bine stabilita care sa indice momentul devenit propice pentru a fi inceputa viata sexuala. Fiecare persoana simte instinctual ca a ajuns in momentul in care simte ca este pregatita si considera este si capabila sa efectueze acest pas important din viata sa.
Pai da dar de ce te-ai grabi sa faci nunta cu cineva pe care-l cunosti de 2 saptamani? Nici bine nu-i stii numele complet si pac, te casatoresti. E totusi o procedura destul de costisitoare, la fel si divortul, si asta ca sa ce? Ca sa zici ca vai ce fain, ne casatorim. Mi se pare o prostie sa te casatoresti atat de repede.
De unde știi că se știu doar de 2 sătptămâni, poate doar 2 două săptămânii sunt împreună, dar se știu de ani. Uite, nimic nu asigură o relația o să meargă după nuntă, știu un cuplu de 4 ani împreună, cu un copil, în al 4 lea an s-au căsătorit, și în mai puțin de 6 luni au divorțat.
Nu intelegi barbatii.
Noi ne dam seama din primele 2 saptamani daca e material de nevasta. Putem sta cu cineva 5 ani de zile, stiind de la inceput ca nu o vrem, si dupa sa ne despartim si sa lu-am cea potrivita dupa 2 saptamani de la despartire
Probabil, dar exista destule sanse sa va si inselati si tipa doar sa dea impresia la inceput ca e genul ala si va ia prin surprindere, si deja voi v-ati inselat in alea 2 saptamani cat v-a luat sa o cereti si va treziti ca aveti langa vreo profitoare sau cine stie ce femeie. Cati sunt pe aici cu relatii de ani care se plang abia acu de ce defecte au descoperit la partener pe parcurs? De aia trebuie sa stai cu cineva mult timp inainte sa-ti iei un astfel de angajament care implica o multime de obligatii, ca si astfel de defecte sa iasa la iveala si sa stii clar cu cine te incurci.
Aia da. dar cuplurile divortate nu ar fi trebuit sa se fi luat in primul rând, probabil isi imagineaza ca se schimba ceva in bine daca fac asta. Indiferent de cat timp stau impreuna, altii rãmân ca e un copil la mijloc si isi irosesc viata cu cineva la care nu mai au sentimente.
Nu cred ca se casatoreste nimeni cu gandul ca o sa divorteze... Se intampla.
Depinde de persoane, în unele cazuri se poate întâmpla și la primul date și să meargă bine, la fel cum în alte cazuri ajungi să ți-o tragi după 6 luni, un an, și să meargă prost. Ambele sunt extreme, dar ideea e aceeași, nu există o rețetă magică, despre când, unde și cum să ți-o pui într-o relație, faci ce simți că e în regulă pentru tine.
Nu exista nicio carte care sa ne spuna, deoarece relatia nu e o stiinta. Tot ce se întâmplă e impulsionat de sentimente.
Uau, impresionant că răspunsul asta vine de la tine.
Varsta de 18 ani si relatia serioasa inca se aplica. Considerand ca acestea doua exista, impulsul poate avea un cuvant.
Cand te simiti tu pregatita. Dar in nici un caz sin prima seara, saptamana.
Când simți că ești gata și că, chiar îți dorești asta. Nu există un timp neapărat
Mutubal întreabă: