Vorbesti in general sau vrei sa-ti spuna fiecare in parte?!
Depinde si de femeie, si de barbat. Daca am cu cine (nu ca prezenta fizica) pot sa continui fara probleme, imediat.In acelasi timp, dupa un timp, pot sa nu ejaculez "niciodata", doar cand am chef, chiar si o data la o saptamana, doua.
Totul e in minte, nu in penis.Asa ca, oricine, cu gandire si prin practica, poate sa se controleze si sa nu depinda absolut deloc de ejaculare.
Mha eu nu stiu sigur dar stiu ca prima data ti se rupe ata si iti curge un pic de sange...sh te doare placut.
De obicei dupa ce ejaculezi prima data, te tine pipa sa rupi ***** la respectiva bine si dupa ejaculezi si a -2a oara
Depinde de mai multi factori: varsta, constitutie, alimentatie, stil de viata, experienta, atractie fata de partenera, afectiune prezenta! da/nu, cantitate de alcool ingurgitat, gradul de oboseala si gradul de satisfactie obtinut la "primul numar", comportamentul ei fata de tine, etc.
Aolooo VA dau eu raspunsul ceva mai clar decat toate!
15-19 ani: rapoartelor sexuale-3 pe/zi; Numarul de ejaculari posibile pe zi-6; Numarul de ejaculari succesive in 2 ore: 4
20-24 ani: Numarul rapoartelor sexuale-2/zi; Numarul de ejaculari posibile / zi-6; Numarul de ejaculari succesive in 2 ore-3
Daca ai o alta varsta decat ce am scris eu mai sus, contacteaza-ma printr-un mesaj in care sa imi lasi idul tau, ca pot face lista pana la 79 de ani...
Datele astea sunt luate dintr-o carte de specialitate
Multumesc!
Depinde de cât sunt de obosit, de cât de "cu chef" îmi simt partenera, cât de satisfăcut am fost eu după primul număr, etc. etc.
Şi-n plus, e mai bună o pauză între numere orice-ar fi. Când revii la treabă e mult mai gustos. Părerea mea.
Salut!
Depinde de barbat, de femeie, de moment. Uneori imediat, uneori la 10 minute, alteori la 30 de minute. marea majoritate a barbatilor pot imediat sau dupa un preludiu scurt.