| cristina93 a întrebat:

Dupa cat timp e "normal" sa faci dragoste cu partenerul/partenera. Adica...nu mi se pare okay ca dupa o luna sa se ajunga deja la sex. O prietena de-a mea s-a cunoscu cu un tip pe mess, el sta la vreo 20 km de orasul nostru, dupa vreo 1 saptamana de cand s-au cunoscut s-a dus l-a el acasa si au facut-o (ce e drept e ca acum sunt inca impreuna si au 8 luni). Mie nu mi se pare okay ca din prima sa te lasi asa usor. Cel putin 3-4 luni, sa va cunosteti mai bine, sa simti ceva pentru persoana respectiva, asa ceva nu se face cu orcine si dupa foarte scurt timp. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| DeeDee a răspuns:

Daca te preocupa mai mult "cand ar trebui", decat "cand simt eu ca vreau", atunci dupa 6 luni e ok (nu stiu cati ani ai, dar in general baietii dub 17 ani nu se baga in relatii serioase). A rezistat cu tine 6 luni? Ok, merita rasplatitXD
In ziua de azi, nu prea mai conteaza chestii din astea, si toti cati iti vor raspunde vor da raspunsuri diferite, dar raspusul cu adevarat corect este "cand te simti tu in largul tau cu el, departe de toate normele impuse de societate sau impreuna cu ele"

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este dar asta e daca ea gandeste in felul asta.Mai tarziu va regreta dar nu o sa mai poata face nimic, cel putin sa nu mai continue asa.straight face

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Da asa e.in primul rand ca trebuie sa va cunoasteti f bine si in al doilea trebuie sa si simti ceva pentru persoana respectiva.deci nu te grabi

| printzesacufitze a răspuns:

Eu sunt genprietena talaughingse pare ca lumea nu ne intelegelaughing

| Emeraude a răspuns:

Daca asta e mentalitatea ta, perceptia ta vis-a-vis de subiect, nu inseamna ca toti trebuie sa aiba aceeasi parere ca si tine. Prietena ta poate e mai dezinvolta, poate se avanta intr-o relatie fara a se gandi la repercursiuni, poate vrea doar sa-si traiasca viata, poate e prea sigura pe ea insasi, etc. Sau poate pur si simplu ea a considerat ca este pregatita sa faca pasul asta in relatie. Fiecare individ functioneaza dupa anumite principii, indiferent daca "s-a nascut" cu ele, daca pot spune astfel, ori le-a dobandit din familie, cercul de prieteni, diferite colective, etc. Consider ca e gresit sa-i etichetam pe acesti oameni doar pentru ca nu au aceleasi principii ca si noi, doar pentru ca sunt...altfel.
Intr-adevar, si eu cred ca gestul ei nu a fost tocmai responsabil, ideal e sa astepti sa-ti cunosti cat de bine se poate partenerul, sa descoperi ce-i place si ce nu-i place ( asta poate ajuta la momentul respectiv!), sa vezi daca el e "cel ales" sau nu.
Insa mai mult decat atat nu pot spune. Este fix problema ei cum isi organizeaza viata, daca e constienta de consecintele actiunilor sale, etc, etc.
Daca tu consideri ca faci bine, fa ca tine, lasa-i pe altii sa greseasca!winking
Succes, pa`pa!

| Siimooona a răspuns:

Depinde de situatie si de ce iti doresti tu. Sexul nu e un cadou pe care il faci partenerului este un act la care participi si tu. In masura in care iti doresti poti sa o faci si dupa 2 saptamani si dupa 3 luni.

| alexutza697595 a răspuns:

Printzesacufitze...esti cam usoara daca faci asa. E treaba ta, faci ce vrei, e viata ta. Dar vezi ca raman urmewinking. Si am vazut si o intrebare de a ta, deci e clar ce fel de om esti si tu nu ne intelegi pe noi, oamenii care chiar realizam ce e bine si ce nu.

Parerea mea e ca ai dreptate Cristina. Depinde si de varsta, si de anturaj. Oricum, peste 6 luni e ok, parerea mea.

| Razvan a răspuns:

Eu ca baiat nu as sta mai mult de un an dupa o fata. Mi s-ar parea ca sunt chiar bouraised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampita fa vaco

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum observ pe tine te freaca grija de ce face prietena ta, dar te cam manank si pe tine! Tu vezi'ti de ale tale si las'p pe ea sa ia ce decizii doreste, ea va trage concluziile mai tarziu... sper sa apuci ziua cand o sa realizeze si sa nu mori de grija ei pana atunci!