anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cat timp intr-o relatie credeti ca e normal ca baiatul(fiind primul prieten al fetei) sa inceapa sa ii atinga sanii ei?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista un interval standard de timp. Depinde de varsta partenerilor, de tipul de relatie dintre ei (bazata doar pe atractie sexuala si sex sau bazata mai mult pe sentimente). Genul asta de atingeri precede sexul, deci as zice ca apar numai cand ambii parteneri isi doresc sa faca acest pas, nu inainte ca fata sa implineasca macar 17 ani. Pentru mine, ca sa imi doresc astfel de atingeri trebuie sa treaca luni bune de relatie.

| Paris a răspuns:

Nu cred ca este vorba de un interval de timp, o saptamana, luna an. Depinde de cum evolueaza lucrurile in relatie, de comunicare, de cat de bine se inteleg cele 2 persoane, depinde de relatiile pe care le-a avut el inainte, de varsta si asa mai departe. oricum, este vorba doar de o atingere, a sanilor, iar intervalul, ca sa spun totusi cu aproximatie, cred ca va fi destul de mic. Trebuia sa ne specifici varsta. Ca daca ai 12 ani, asa ceva nu trebuie sa se intample. daca ai vreo 15 16, eh, mai merge un pic. tongue

| roxana_9288 a răspuns:

Cand se simte ea bine ca el se va simti mereu...

| 20girl a răspuns:

Depinde si de varsta tahappy, daca si tu iti doresti asta si daca si el incearca. Nu neaparat daca el incearca tu si trebuie sa-l lasi daca pentru inceput nu te simti in largul tau, el ar trebui sa inteleaga mai ales ca e si primul tau prieten.winking Trebuie sa fii atenta cu baietii, sunt chiar smecheri si mai bine si doar cu atinsul sanilor lasa-l mai moale pentru inceput sa-si doareasca mai mult pana sa te atingawinking happy.
Dar poti si tu sa simti daca el isi doreste asta atunci cand esti aproape de el si va sarutati poti sa simti big grinbig grinbig grin cand te strange mai tare in brate se simte ceva la el big grinbig grinbig grin.

Bafta :*:*:*