Depinde de organism si daca a mai fost vreo sarcina.
Uneori simptomele apar din primele zile, durere vaga in regiunea ovarelor, durere usoara de sani si ceva greata (dupa ce ai mancat simti ca-ti vine gust de mancare inapoi pe gat, nu e placut...), somnolenta, oboseala.
3 luni cand iti creste burtica ...sau iti mai poti da seama daca lesini, ai pofta de mancare, greturi...etc
Dupa 14 zile de la contactul sexual, faci teste de sarcina si te lamuresti. Unele femei nu au simptome pana in luna a 3a... asa ca, daca astepti dupa greturi si sani tari, poti sa te trezesti cam tarziu.
Un test de sarcina sigur 100% se face din urina de dimineata, cam la 10 zile de intarziere a menstruatiei, respectiv cam la 21 de zile de la contactul sexual considerat al fi cel in care a fost conceput copilul.
Salut la toata lumea.Am un prieten foarte bun si a vrut sa scape de fosta lui ca s-a dovedit a fi o (...)Am si eu o intrebare.Eu totusi is baiat si nu am de unde sa stiu. Dupa o saptamana e posibil sa ramai insarcinata? sa ai greturi si a spus ca sia facut testul de sarcina si i-a dat pozitiv. E posibil asa ceva? deoareceia venit ci***l si sau intalnit iar si dupa o saptamana a spus ca e insarcinata. E posibil asa ceva? Multumesc mult...
alexandra0234 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: