Cam 15 min dureaza un chiuretaj, dar mai bine daca ai pana in 63 de zile fa intrerupere de sarcina cu testament medicamentos. Sunt aceiasi bani sa stii. Nu'I baga in seama pe Restul care te judeca. Decat sa te chinuri pe tine in primul rand crescand un copil siapoi pe el mai bine nu il faci. E bine ca ei vb de biserica, lumanari etc dar de judecat judeca. Hai sictir din partea mea pentru ei!
Mult succes si sanatate.
Pana-n 3 luni. ce, constiinta incarcata? toata viata. daca ai, constiinta. cat despre chiuretaj..aici nu stiu sa-ti raspund
sa-i mai pui niste lumanari la biseica din cand in cand. macar atat sa faci pentru el, ca pentru tine am vazut ce-ai facut
Bună!
Vezi detalii la linkul :
http://www.provitabucuresti.ro/bioetica/avortul/proceduri-metode-avort
Toate cele bune.
Ce se poate spune? Acesta este scopul pântecelui matern: sa procreeze, sa dea nastere. In nici un caz acum sa nu te gandesti ca acest pantece matern ar putea fi cumva, iarta-mi expresia, …si temporar loc pentru un măcel al acelui copil, al tau, ce nu are vreo vina. Nu poate fi doar "temporar". E ca si cand "scena crimei" te-ar insoti toata viata.
Nu in zadar se spune ca "sangele varsat nu se usuca niciodata".
Poate ai auzit cazuri de femei ce au facut avort si care apoi nu şi-au mai revenit niciodată psihic după ce au pus capat vietii copilului lor (un copil care în stare prenatala deschide ochii, zâmbeşte, şi care simte şi prezenţa pericolului dinainte ca forcepsul sa îi sfasie putin cate putin trupul);
Nimeni poate nu-ti va spune, dar daca vei intra intr-o sala de chiuretaje sub anestezie, fara sa vezi sau sa auzi nimic, nu vei avea o problema rezolvata prin asta, ci dimpotriva, constientizarea faptului ca nimic nu va mai fi ca inainte...
Chiar dacă doar doctorul este cel care îşi mânjeşte fizic mâinile cu sângele fiului ei, insa si sufletul "mamei" va fi mânjit indirect cu acel sânge, pentru veşnicie însă. Penitenţa şi căinţa morală pentru o crimă săvârşită poate să aduca dupa vreo 20-30 de ani de Canon iertarea divina, dar din amintire nu va disparea…
Daca nu il doresti, acest copil il poti da spre adoptie...
Wow, e cel mai tare raspuns posibil! Ti-as da 50.000 fundite si tot atatea voturi de "inteligent". Ma tem insa ca nu va intelege nimic. In timp ce unii parinti dau bani grei pentru a avea un copil ea il va ucide. Se tot bate moneda pe faptul ca se apropie sfarsitul lumii [in fapt sfarsitul unei ere] dar asta ce e? Nu e sfarsit de minte si inceput de nebunie? Eu stiu cum e sa pierzi un copil - avort spontan -, sa-ti vezi copilul pe servetel pentru ca mama nu a putut tine sarcina. E groaznic si deja daca voi continua mi se va sui sangele la cap. e trist, e cumplit de trist
Vizualizeaza te rog http://www.youtube.com/watch?v=i2r8DdiKxr8&list=PLC0E0E6080E69CA96
La min. 1:16 si min 6:06 se prezinta situtii ce te pot inspira sa faci o alegere buna, una pe care sa nu o regreti toata viata... :(
"Cam 15 min dureaza un chiuretaj" dar mustrarile pentru ucidere de om le vei purta permanent.
Cunosc eleve care au avut curajul sa dea dreptul la viata copiilor lor, si ulterior nu au renuntat nici o clipa pe cel caruia ia-au dat viata...
Decat sa-l dai spre adoptie si sa nu aibe norocul sa fie adoptat si sa ramana prin orfelinate pana la 18 ani si apoi sa bantuie strazile...mai bine avort.
Daca esti insarcinata du-te la ginecolog cat mai repede, ca el sa-ti poata spuna ce si cum sa faci.
De regula 3 luni, dar sunt medici care fac si la 4 luni. Avortul in sine nu dureaza foarte mult, iar ulterior vei avea ceva dureri, dar trec.
Mai bine ar fi să mai cauti si alte soluți. Pentru te va afecta foarte mult cand vei avea constinta incarcata. Trebuie să te informei foarte bine. Pentru că nu este vorba despre un simplu țesut și de vorba de un copil căruia inima îi bate din primele două săptămâni. Găndeste-te chiar vrei să iei viața uniu copil nenăscut?
Draga mea, nu stiu cati ani ai sau care este situatia ta cu parintii sau cu iubitul. Stiu in schimb ca inainte de a lua orice decizie sa te gandesti de 1000 de ori inainte.
Exista posibilitatea de a nu mai ramane NICIODATA insarcinata. Gandeste te fooooarte bine! Esti dispusa sa ITI ASUMI acest RISC?
Poate peste 2, 3-5 ani, cand vei avea partenerul perfect si va fi momentul tu nu o sa mai poti da nastere. Oare va ramane omul iubit cu tine fara a avea copii? Cum o sa te simti tu? Vinovata, stearpa si goala!
Iti vei aminti de mesajul meu si te vei invinovati toata viata pentru prostia facuta.
Oare nu mai bine te chinui acum 1 an, 2 sau 3, dar stii sigur ca vei avea un copilas al tau?
Mutubal întreabă: